Fame Story highlights 14/11: Τα κλάματα και η έξαλλη Μαρία Σολωμού με τον Γιάννη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 14/11: Τα κλάματα και η έξαλλη Μαρία Σολωμού με τον Γιάννη

Κάποια κλάματα αλλά και την έξαλλη Μαρία Σολωμού, παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 14/11 επεισόδιο του Fame Story που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Αναλυτικά τα 14/11 highlights του Fame Story

Τα κλάματα της Μαίρης και η ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη στη...

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους παίκτες να πηγαίνουν προς το μάθημα του καθηγητή φωνητικής τους, Νικόλα Ραπτάκη. Είδαμε, πως η παίκτρια βρίσκεται σε μία πολύ τεταμένη ψυχολογική διάθεση, αφού είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο καθηγητής της, την επίπληξε, επειδή καθυστέρησε για το μάθημα και της εξήγησε, πως η κακή απόδοσή της στο live της προηγούμενης Παρασκευής, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός, ότι δεν είχε κάνει καλό ζέσταμα στις φωνητικές της χορδές και να μην ακούγονταν σωστά οι τόνοι της.

«Το ξέρω και για αυτό θέλω να κλάψω τώρα», είπε η παίκτρια, καθώς και «δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έγινε, όλο λέω το αφήνω πίσω μου και όλο έρχεται μπροστά μου». «Δε θέλω να φύγω, νιώθω, πως η ζωή μου είναι εδώ τώρα», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Όλα είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος...» - Η έντονη Αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου και ο παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη στη "Super Κατερίνα"

"Τρελάθηκε" η Μαρία Σολωμού

Ο Γιάννης ήταν εκείνος που έβγαλε την Μαρία Σολωμού από τα ρούχα της! Πολλές φορές φέρνει αντιρρήσεις και έτσι και χθες, εξήγησε στην ηθοποιό ότι δίνει μεγαλύτερη σημασία στο ερμηνευτικό κομμάτι και όχι στην έκφραση.

«Δεν το έχεις κάνει ποτέ σοβαρά! Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό που βλεπω. Περνιέσαι για ξύπνιος; Κάν΄το χωρίς να το κρίνεις! Είσαι ο μόνος που αντιδράει τόσο πολύ και αρνείται να κάνει αυτή την άσκηση!» του είπε.