Γη της Ελιάς: «Προσοχή δεν τον θέλω νεκρό!» - Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στον Ορέστη!

Θέλει να του κλείσει το στόμα!

Γη της Ελιάς: «Προσοχή δεν τον θέλω νεκρό!» - Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στον Ορέστη!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς! Ο Δημοσθένης, μετά την κλοπή στο σπίτι του Ισίδωρου, ετοιμάζεται για μια ακόμα παράνομη δουλειά κι αυτή τη φορά με τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα περίμενε και ο Ορέστης «πληρώνει τη νύφη»!

Ο Δημοσθένης, μετά την ανακάλυψη της διαθήκης του Ισίδωρου, αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει ένα εκατομμύριο ευρώ μετά θάνατον. Παράλληλα οργανώνει τη μεταφορά μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Η επιχείρηση γίνεται μέσα από σκάφη ανοιχτά στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης έχει πάρει το σκάφος του και έχει βγει βόλτα στη θάλασσα, όπου κάτι περίεργο παρατηρεί. Δύο σκάφη έρχονται κοντά και την ώρα της διακίνησης ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας κατά τύχη της συναλλαγής.

Αμέσως καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, καθώς ο ίδιος υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών και ξέρει πολύ καλά τις μεθόδους των εμπόρων. Αμέσως πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο τι έχει συμβεί: «Αναγνώρισα έναν από αυτούς. Μπορώ να σε βοηθήσω να τους βρούμε», του λέει.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: «Δεν με εξαγοράζεις με τα λεφτά!» - Η Αριάδνη αρνείται την κληρονομιά της Ιουλίας

Ωστόσο ο Δημοσθένης που περιμένει να μάθει πώς πήγε η επιχείρηση, ενημερώνεται από τους συνεργάτες του ότι είχαν μια ανεπιθύμητη συνάντηση στα ανοιχτά. Μάλιστα του λένε ότι ο Ορέστης ήταν πολύ κοντά τους και σίγουρα έχει αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει προκειμένου να μην μπλέξει. Ετσι, έστω κι αν αυτός είναι ο Ορέστης, δεν διστάζει να δώσει την εντολή: «Δώστε του ένα μάθημα. Προσοχή, δεν τον θέλω νεκρό. Θέλω να πάρει απλά το μήνυμα», τους λέει. Και αποφασίζει να βάλει φωτιά και να κάψει το σκάφος του Ορέστη. Οι άνθρωποί του εκτελούν άμεσα τη διαταγή του και το σκάφος του Ορέστη γίνεται στάχτη. Θα τον σταματήσει όμως αυτό ή αντίθετα θα τον κάνει να πεισμώσει ακόμα περισσότερο και ν’ αρχίσει μια πιο βαθιά έρευνα που θα βάλει τον Δημοσθένη σε μεγάλους μπελάδες;

Γη της ελιάς: H Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος

Η Αννα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα τα οποία την κάνουν να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τη γεμίζει χαρά και δηλώνει στον Πότη: «Αν είμαι πάντως, να ξέρεις ότι δεν σκοπεύω να το κρατήσω». Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό και προσπαθεί να την πείσει: «Γιατί κορονίτσα μου; Δεν θα ήταν ωραίο να έχουμε το παιδάκι μας;», της λέει και η Αννα του το ξεκόβει: «Οχι, δεν θα ήταν ωραίο γιατί δεν θέλω ακόμα να σκλαβωθώ». Λίγο αργότερα η Αννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν: «Μην κάνεις καμία βλακεία. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις το μωρό, είναι αμαρτία», της τονίζουν, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ. Αν θέλετε παιδί να κάνετε δικό σας», τους απαντάει.

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: «Το κέρατό μου μέσα» - Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Ισίδωρου στην χειρόγραφη διαθήκη του

Γη της ελιάς έγκυος η Ιουλία

Όπως έχουμε δει, η Ιουλία με τον Στάθη αν και δεν είναι μαζί, έχουν περάσει οι δυο τους μια νύχτα πάθους. Στο μεταξύ η Ιουλία ανακαλύπτει ότι έχει μείνει έγκυος και το ανακοινώνει στον Στάθη: «Είμαι έγκυος, περιμένω το παιδί μας», του λέει και ο Στάθης τα χάνει. Οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση για το αν θα μπορούν πλέον να γίνουν οικογένεια, αλλά καταλήγουν πως όχι: «Αν είμαστε ξανά μαζί θα είναι χειρότερα, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ξαναχωρίσουμε. Ιουλία, είμαστε από διαφορετικούς κόσμους και το ξέρεις», της ξεκαθαρίζει ο Στάθης, οποίος κάνει στο μεταξύ κάνει προσπάθειες να ανέβει επαγγελματικά και οικονομικά. Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας πάντως δεν θα μείνει κρυφή, καθώς θα το μάθει η οικογένειά της και μάλιστα ο Ισίδωρος θα καλοδεχτεί το νέο!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiViSirial