Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Αυτός κατηγορείται για την δολοφονία του

Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Για μια ακόμη φορά στον Έρωτα Φυγά, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος επιχειρούν να το σκάσουν και φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να τα καταφέρουν, αλλά η Νότα θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TiVi Σήριαλ

Η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της εξαιτίας της Ευγενίας. Το συμβάν αυτό ματαιώνει το φευγιό του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα. «Δεν μπορούμε να φύγουμε τώρα», του λέει η Αλεξάνδρα. «Ισως να μην έχουμε άλλη ευκαιρία», της απαντάει ο Μάρκος αλλά και οι δύο συμφωνούν ότι αργότερα θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια. Ομως η Νότα γνωρίζοντας για τη νέα προσπάθεια φυγής τους, τους εκβιάζει. «Θα τα πω όλα στον Ιάσονα αν δεν κάνετε αυτό που θα σας πω», είναι τα λόγια της.

Την ίδια ώρα ο Ιάσονας ετοιμάζει το σχέδιο του που θα τους απομακρύνει μια και καλή. Και δεν είναι οι μόνοι που περνούν δύσκολα στο Κιάρι. Η Ουρανία, μέρα με τη μέρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό, κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως κόλαση.

Δείτε επίσης στο σημερινό 15/11 επεισόδιο: «Είναι έγκυος» - Τα χαρτιά κύησης πέφτουν από τα χέρια της Αλεξάνδρας καθώς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Η κατηγορία δολοφονίας στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται ξανά να το σκάσουν, λόγω και της απουσίας του Ιάσονα στην Αθήνα. Ωστόσο η Ουρανία δεν σκοπεύει να το επιτρέψει. Εχει κι εκείνη τις κεραίες της ανοιχτές. Μια τρομερή καταιγίδα ξεσπάει την ημέρα του φευγιού τους, όμως αυτό δεν πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα. Το σχέδιό τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως τη Νότα, που δεν διστάζει να απειλήσει ξανά τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της.

Δείτε αποκλειστικό σοκ: Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα!

Νομίζοντας πως την έχει απομακρύνει, βάζοντας τον Μίμη να τη φυλάει, ο Μάρκος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας… δεν έχει καταλάβει τίποτα! Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα χτυπάει τον Μίμη, του ξεφεύγει, τους βλέπει που πάνε να το σκάσουν κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα! Ομως ο Μίμης συνέρχεται από την επίθεση της Νότας, κι εκείνη, για να του ξεφύγει, τον δολοφονεί με το όπλο του Μάρκου.

Η Νότα φτάνει στο αρχοντικό, για να ειδοποιήσει τον Ιάσονα πως η γυναίκα του το έσκασε με τον Μάρκο, ο οποίος δήθεν σκότωσε τον Μίμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας Φυγάς - αποκλειστικό: Χάνεται από προσώπου γης η Αλεξάνδρα! Ο Μάρκος συλλαμβάνεται για απαγωγή

Έρωτας Φυγάς (23/11): Νεκρή η Ελπίδα από τα χέρια της Ευγενίας; - Την χτυπάει άγρια μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Έρωτας Φυγάς: Αγγελικό πρόσωπο με ψυχρή καρδιά - Το σατανικό σχέδιο της Άρτεμης για να καταστρέψει τον Ιάσονα

Έρωτας Φυγάς (22/11): «Αλεξάνδρα! Βοήθησε με!» - Οι κραυγές της Ευγενίας την ώρα που το μωρό της "χάνεται" στο ποτάμι

Έρωτας Φυγάς: «Μην το κάνεις!» - Η Ευγενία αρπάζει το μωρό από την Αλεξάνδρα και πέφτει στο ποτάμι

Έρωτας Φυγάς: «Ποτέ δεν υπήρξε παιδί, τα έβγαλε όλα από το άρρωστο μυαλό της» - Σπαράζει ο Μάρκος! Η Ευγενία πέφτει στο ποτάμι με τον γιο τους

Έρωτας Φυγάς (17/11): «Μου το παίζεις και φίλος! Πλάγιασες μαζί της;» - Υπό την απειλή όπλου μαθαίνει την πλεκτάνη που του έστησε

«Μου είχαν κάνει πρόταση και είχα περάσει από δοκιμαστικό για το...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για τον "Έρωτα Φυγά" και ένα γνωστό τηλεπαιχνίδι

Έρωτας φυγάς: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με!» - Η σπαρακτική σκηνή που Ευγενία και παιδί κινδυνεύουν να πνιγούν στο ποτάμι