Η Γη της Ελιάς (16/11): Την παρενοχλεί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον χτυπάει στο κεφάλι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (16/11): Την παρενοχλεί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον χτυπάει στο κεφάλι

Ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, πρόκειται να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές απόψε 16/11 στο MEGA. Μετά την αποκάλυψη για το παιδί του Στάθη, πολλά πρόκειται να ανατραπούν.

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 45

Λίγο αργότερα η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου: «Σαν δεν ντρέπεσαι να πηγαίνεις με έναν άντρα που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου», την ξεμπροστιάζει κι εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της: «Μπράβο, καλά το κατάλαβες. Πατέρας μου είναι», της λέει. Αμέσως η Αρετή μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Οι ετοιμάσεις για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη. Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Αρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη και ίδια ώρα η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία: «Ωραία σου την έφερε κι εσένα. Το ξέρεις ότι έχει σπείρει παιδί και με άλλη;», της πετάει. Ωστόσο η Ιουλία την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια: «Ναι, Αρετή, το ξέρω, γιατί αυτή η άλλη είμαι εγώ. Με μένα έχει την Αριάδνη. Είναι δικό μας παιδί. Του Στάθη κι εμένα», παραδέχεται και η Αρετή μόνο που δεν λιποθυμάει.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: «Το κέρατό μου μέσα» - Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Ισίδωρου στην χειρόγραφη διαθήκη του

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος

Όπως έχουμε δει, η Ιουλία με τον Στάθη αν και δεν είναι μαζί, έχουν περάσει οι δυο τους μια νύχτα πάθους. Στο μεταξύ η Ιουλία ανακαλύπτει ότι έχει μείνει έγκυος και το ανακοινώνει στον Στάθη: «Είμαι έγκυος, περιμένω το παιδί μας», του λέει και ο Στάθης τα χάνει. Οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση για το αν θα μπορούν πλέον να γίνουν οικογένεια, αλλά καταλήγουν πως όχι: «Αν είμαστε ξανά μαζί θα είναι χειρότερα, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ξαναχωρίσουμε. Ιουλία, είμαστε από διαφορετικούς κόσμους και το ξέρεις», της ξεκαθαρίζει ο Στάθης, οποίος κάνει στο μεταξύ κάνει προσπάθειες να ανέβει επαγγελματικά και οικονομικά. Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας πάντως δεν θα μείνει κρυφή, καθώς θα το μάθει η οικογένειά της και μάλιστα ο Ισίδωρος θα καλοδεχτεί το νέο!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiViSirial

Γη της ελιάς έγκυος η Ιουλία