Σασμός: Ο Αντρέας είναι Σταματάκης! Η συγκλονιστική σκηνή που μαθαίνει πως είναι πρώτα ξαδέρφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη

Δείτε την πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός! Το μένος που νιώθει στην ψυχή του ο Αντρέας για την οικογένεια των Σταματάκηδων, δεν λέει να κοπάσει. Ειδικά όταν μαθαίνει πως ο Μαθιός παραδόθηκε για τον θάνατο του Λάζαρου. Λίγο πριν ξεκινήσει όμως η αντίστροφη μέτρηση, μαθαίνει κάτι που του αλλάζει τη ζωή!

Οταν ο Αντρέας ήταν επτά ετών, η μητέρα του, Μαρία, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί ο Τζανής Σταματάκης, με τον οποίο είχε σχέση παρόλο που ήταν παντρεμένη, λογοδόθηκε με άλλη γυναίκα. Η ερωτική τους ιστορία κρατούσε χρόνια και αυτό γιατί η οικογένεια του Τζανή δεν ήθελε τη Μαρία για νύφη. Ετσι, οι δικοί της την προξένεψαν και στη συνέχεια την έδωσαν στον Μανούσο Βρουλάκη, αλλά εκείνη συνέχιζε να έχει στην καρδιά και το μυαλό της τον Τζανή και φυσικά να συναντιέται μαζί του στα κρυφά.

Οταν το έμαθε όμως η οικογένειά του, έσπευσε να τον παντρέψει με μια άλλη γυναίκα για να κοπεί «μαχαίρι» αυτό το ειδύλλιο. Η Μαρία το έμαθε και για να έχει εκείνος το κρίμα στον λαιμό του, πήγε σε ένα από τα πολλά κτήματα της οικογένειάς του, πήρε δηλητήριο και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή, αφήνοντας πίσω τον Αντρέα αλλά και τον Τηλέμαχο, μωρό ακόμη. Το νέο έκανε τον γύρο του χωριού αλλά όλοι είπαν ότι την πρόδωσε η καρδιά της.

Ποτέ κανείς δεν είπε την πραγματική ιστορία. Κανείς εκτός από τον Αντρέα, που από τότε πήρε την απόφαση να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας τους. Και αυτό προσπαθεί να κάνει από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ανω Ποριά. Με κάθε τρόπο προσπαθεί να εκδικηθεί σύσσωμη την οικογένεια της Καλλιόπης. Αρχικά κατηγόρησε τον Μαθιό για επίθεση εναντίον του, ενώ ήταν στο σπίτι του Παύλου, είπε στην Αργυρώ πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, όπως θα δούμε, θα βάλει γκαζάκια στο σπίτι εκείνου και της Βασιλικής, ενώ είναι σίγουρος πως πίσω από τη δολοφονία του Λάζαρου κρύβεται και πάλι ο μεγάλος γιος της «καπετάνισσας».

Η Μαρίνα, ο Παύλος, η Αργυρώ, η γιαγιά Ειρήνη, ακόμα και ο παπάς τού ζήτησαν επανειλημμένως να αφήσει πίσω του αυτή τη βεντέτα και να κοιτάξει μπροστά, όμως εκείνος όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερο ήθελε να τους καταστρέψει. Δεν θα αργήσει μάλιστα να έρθει η στιγμή που θα πει στην Εύα να σκοτώσουν μαζί τον Μαθιό, γεγονός που θα την αφήσει άναυδη. «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να σκοτώσω τον Μαθιό. Εγώ είπα πως θέλω να πληρώσει για ό,τι κακό έχει κάνει», θα του πει και εκείνος θα της εξηγήσει:

«Εμείς επαέ, ετσά ξεπληρώνουμε το αίμα. Με αίμα. Μόνο όταν ο Μαθιός θα μπει στο χώμα θα χαρώ». Η Εύα θα του πει να μην κάνει τίποτα, αλλά εκείνος δεν θα είναι σε θέση να ακούσει κανέναν. Γρήγορα θα αρχίσει να σχεδιάζει λοιπόν τη δολοφονία του Μαθιού με τουφέκι. Τα σχέδιά του όμως αυτή τη φορά θα γίνουν γνωστά και δύο άτομα θα προσπαθήσουν να τα σταματήσουν.

Σασμός: Η αλήθεια που αγνοεί

Τα σκοτεινά του σχέδια θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο Παύλος και χωρίς να χάσει καιρό θα μιλήσει στον παπα-Μιχάλη που τον καταλαβαίνει. Εκείνος, με τη σειρά του θα έρθει σε επαφή με τη γιαγιά Ειρήνη καθώς μαζί κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, μια λεπτομέρεια στη ζωή της Μαρίας που αν μάθαινε ο Αντρέας, θα άλλαζε στάση απέναντι στην οικογένεια που μισεί τόσο πολύ. Οι δυο τους λοιπόν, που έχουν καταλάβει πως η ψυχή του Αντρέα δεν θα ηρεμήσει ποτέ αν δεν χυθεί αίμα Σταματάκη, θα πάρουν την απόφαση να του μιλήσουν πριν γίνει κάποιο κακό που δεν θα έχει επιστροφή. Ο παπάς θα του πει να μην κάνει καμία κίνηση που μπορεί να μετανιώσει και τα λόγια του θα έχουν τέτοιο αντίκτυπο που θα καλέσει τη γιαγιά Ειρήνη να μάθει περισσότερα.

«Ο παπάς μού μίλησε για κάποιες αλήθειες που μπορεί να έρθουν στο φως και να φέρουν τη ζωή μου τούμπα. Ποιες είναι αυτές, θεία; Είμαι σίγουρος πως εσύ γνωρίζεις τα πάντα», θα της πει και η γιαγιά θα πάρει την απόφαση να του πει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη, γεγονός που της είχε εξομολογηθεί η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει. Οταν ο Αντρέας συνειδητοποιήσει πως όντως η μητέρα του είχε σχέση και με τον Σταματάκη παράλληλα με τον πατέρα του, Μανούσο, θα κλονιστεί καθώς θα συνειδητοποιήσει την ίδια στιγμή πως και στις δικές του φλέβες κυλάει το ίδιο αίμα. Θα αργήσει αλλά τελικά θα δεχτεί πως αυτός και ο Τηλέμαχος είναι πρώτα ξαδέλφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη!

Συλλαμβάνεται ο Μαθιός!

Σασμός συλλαμβάνεται ο Μαθιός
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η Καλλιόπη και η Βασιλική οργάνωσαν επίθεση στον Λάζαρο, τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τα είχαν οι δυο γυναίκες στο μυαλό τους. Εκείνος στην προσπάθεια του να αμυνθεί από ένα χτύπημα της Βασιλικής, έκανε απότομα πίσω, χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία. Το περιστατικό θα μάθει λίγες μέρες αργότερα ο Μαθιός και φυσικά θα θελήσει να καλύψει τη Βασιλική, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Μαθαίνει λοιπόν κάθε λεπτομέρεια της επίθεσης από την «καπετάνισσα» και πηγαίνει να παραδοθεί στον Αντώνη. Εκείνος, παρόλο που δεν τον πιστεύει και είναι σίγουρος πως κάποιον καλύπτει, δεν μπορεί να μην τον οδηγήσει στο κρατητήριο καθώς η απολογία του ταιριάζει απόλυτα με τα ευρήματα στο σημείο που κρυβόταν ο Λάζαρος. Την υπεράσπισή του θα αναλάβει η Στέλλα.

Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη να πάνε στην Αθήνα

Σασμός Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη να πάνε στην Αθήνα
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Μια ακόμα μεγάλη κρίση θα περάσει η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη καθώς εκείνη, από τη στιγμή που θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και δεν έχει παραδοθεί, θα δείξει στον Αστέρη το κακό της πρόσωπο. Για την ακρίβεια, θα τον βάλει να διαλέξει μεταξύ εκείνης και της οικογένειάς του. Ο Αστέρης εισπράττοντας συνεχώς τη δυσαρέσκειά της και ενώ δεν είναι διατεθειμένη να καταλάβει γιατί ο Μαθιός οδηγήθηκε σε αυτή την τραγική πράξη, θα φύγει από το σπίτι και όταν τελικά εκείνη του προτείνει να φύγουν για την Αθήνα και να αφήσουν το παρελθόν που τους πληγώνει για πάντα πίσω τους, ο Αστέρης θα της πει ότι θέλει να σταθεί στην οικογένειά του. Θα είναι η στιγμή που ο Μαθιός θα έχει πάει να παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου και ο Αστέρης θα αρχίσει να καταλαβαίνει το μεγαλείο που κρύβει ο αδελφός του στην ψυχή του.

Ο Παύλος διώχνει την Εύα από την Κρήτη

Κράτησε την πραγματική ταυτότητα της Εύας επτασφράγιστο μυστικό, όμως στα επόμενα επεισόδια, αυτό θα αλλάξει. Ο Παύλος, μαθαίνοντας αρχικά τη σχέση της με τον Αντρέα, αντέδρασε και εκείνη του είπε ότι θα σταματήσει να τον βλέπει, όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια, θα αρχίσει να μιλάει στον ξάδελφό του για τον Μαθιό, ενώ για να αποπροσανατολίσει όλους από τη σχέση της με τον Αντρέα, θα αφήσει να εννοηθεί πως της αρέσει ο Βαγγέλης. Ο Παύλος, έξαλλος καθώς θα είναι μετά από όλα αυτά, θα της πει να σηκωθεί να φύγει από την Κρήτη για να μην πει σε όλους πως είναι η αδελφή τού Ευθύμη Φαρμάκη, γεγονός που θα τους κάνει να της κλείσουν την πόρτα.

Από το περιοδικό Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός: Τελικά παντρεύονται κρυφά από όλους - «Νιώθω λίγο σα να έχουμε κλεφτεί»

Σασμός (23/11): «Θα πάω να παραδοθώ» - Ο Μαθιός ένα βήμα πριν καταστρέψει τη ζωή του

Σφαγή στα επόμενα επεισόδια του Σασμού: Τρώει σφαίρα από τουφέκι για να σώσει τον Μαθιό και τελικά... πεθαίνει;

Σασμός: «Κάνε μου έρωτα Αστέρη σα να είναι η τελευταία μας φορά» - Δείτε την σκηνή που η Αργυρώ τον παρατάει, πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Σασμός (22/11): «Απόψε κιόλας, Καλλιόπη...» - Γυρνάει το μάτι της Βασιλικής και ζητά απεγνωσμένα να σκοτώσει τον Λάζαρο

Εκτός ALPHA σήμερα 21/11 ο Σασμός - Γιατί δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

Σασμός: Χωρίζουν και βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται - Θα είναι οριστικό το τέλος ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ;

"Βόμβα" για τους τηλεθεατές του Σασμού - Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ και της γυρνάει την πλάτη

Γη της ελιάς: Γάμος, εγκυμοσύνη, απιστία και διαζύγιο - Τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Δυσάρεστα νέα για την σειρά του ALPHA, Σασμός