Ο Παράδεισος των κυριών (16/11): Νεκρός ο Άγης μέσα στο Άγιο Όρος;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (16/11): Νεκρός ο Άγης μέσα στο Άγιο Όρος;

Σοκ πρόκειται να προκαλέσουν τα νέα σατανικά σχέδια της Βικτώριας στο σημερινό 16/11 επεισόδιο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, αφού θα φτάσει στο σημείο να σκοτώσει μέχρι και τον Άγη που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαμε πως είναι παιδί της. Θα καταφέρει λοιπόν να τον εξοντώσει μέσα στο Άγιο Όρος;

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 39

Ο Αποστόλης ξέρει ότι σε μια μαγνητοταινία υπάρχουν όλα τα στοιχεία για την ενοχή της Βικτώριας και βάζει να την κλέψουν από το σπίτι του Ντίνου, όπου βρίσκονται. Οταν το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα του συμπαραστέκεται όσο μπορεί, όμως το δικό της πρόβλημα με την κόρη της την απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά, καθώς εκείνη της ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει: «Σας παρακαλώ, δεν θέλω να το μάθουν οι γονείς μου, θα πικραθούν πολύ και δεν το θέλω», της λέει.

Η απόφαση του Ρένου να παραιτηθεί από το μαγαζί της Δάφνης, ταράζει πολύ τον Στέφανο, καθώς πιστεύει ότι δεν θα τον ξαναδεί, αλλά περισσότερο ταράζει τη Στέλλα, η οποία συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει την Αμαλία. Η Δωροθέα βρίσκει κάτι που μπορεί να τη βοηθήσει στο μέλλον με τον Χρήστο. Παράλληλα ο Αποστόλης προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει συμμάχους ώστε να πάρει τη ζωή του πίσω, αλλά ο Φώτης στον οποίο βασίζεται τον «πουλάει» για τα χρήματα και δίνει τη στη Βικτώρια τη μαγνητοταινία που έκλεψε από τον Ντίνο!

Δείτε επίσης είδηση "σεισμό": Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν