Αλλαγή καριέρας για γνωστό τραγουδιστή; - Εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία"

Ποιος είναι;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αλλαγή καριέρας για γνωστό τραγουδιστή; - Εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ

Είναι γεγονός, πως εδώ και μερικά επεισόδια στην αγαπημένη σειρά εποχής, "Η Παραλία", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter για τη σειρά), λίγοι έχουμε παρατηρήσει την είσοδο του γνωστού και αρκετά δημοφιλούς καλλιτέχνη της μουσικής σκηνής, και έχουμε απορήσει αν πρόκειται για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, ή απλά μια ολική στροφή στην καριέρα του.

Ποιος γνωστός τραγουδιστής έχει εισβάλλει στην "Παραλία";

Ο γνωστός μουσικός καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε δημοφιλή σειρά, αλλά λίγοι το παρατήρησαν. Ο τραγουδιστής υποδύθηκε ένα βοηθητικό ρόλο στην κοινωνική σειρά εποχής. Εμφανίστηκε σε σκηνές που δείχνει τους χίπηδες να συνεδριάζουν για τα προβλήματα, που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό στο κοινόβιο μετά την απόφαση του Χάρι και του Τόμι να φύγουν και να αλλάξουν κάποιες βασικές πτυχές της ζωής τους.

Δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η σκηνοθετική επιλογή, αφού το παρουσιαστικό του ίδιο, βοηθάει σε όλο αυτό. Μάλιστα, σε επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας είχε και ατάκες, που συνέβαλαν στην πλοκή της υπόθεσης. Έτσι, λοιπόν ο συνθέτης τοποθετήθηκε στις σκηνές, κάνοντας και σημαντικές παρεμβάσεις για τη λειτουργία της κοινότητας.

Μπορεί να ήταν μια σύντομη εμφάνιση, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρυφτεί το γεγονός, πως το ταλέντο του δεν περιορίζεται στη μουσική, αλλά βρίσκεται και σε άλλους καλλιτεχνικούς δρόμους. Πρόκειται για τον τραγουδιστή που είχαμε γνωρίσει μέσα από μία άλλη επιτυχημένη σειρά, τις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1. Προφανώς, δεν είναι άλλος από τον Alex Sid, ο οποίος επιμελείται τη μουσική και της εν λόγω σειράς, αλλά και της "Μάγισσας". Το γεγονός έκανε γνωστό και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο καλλιτέχνης είναι ένας τραγουδιστής της Indie-Folk Multi-Instrumentalist μουσικής, τραγουδοποιός και παραγωγός. Μετά από μακρόχρονη παραμονή στο Λονδίνο, όπου διακρίθηκε και βραβεύτηκε ως sound designer σε δεκάδες παραγωγές, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τη μουσική του καριέρα. Οι συνθέσεις του χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο λυρισμό και ευαισθησία στις συνθέσεις, ενώ ο ίδιος παίζει σχεδόν όλα τα όργανα στα τραγούδια του, ενορχηστρώνει και επιμελείται την παραγωγή.