Μετά την φωτιά (17/11): «Ξέρω ποιος μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο» - Ο Βινιέρης είναι έτοιμος να εκδικηθεί με αίμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την φωτιά (17/11): «Ξέρω ποιος μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο» -  Ο Βινιέρης είναι έτοιμος να εκδικηθεί με αίμα

Καταιγιστικό για ακόμη μια φορά είναι το σημερινό 17/11 επεισόδιο της σειράς Μετά την φωτιά, που φέτος προβάλλεται για πρώτη τηλεοπτικό χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 17/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά την φωτιά

Επεισόδιο 15

Η Ιωάννα ετοιμάζεται να περάσει από επιτροπή αξιολόγησης που θα κρίνει την καταλληλόλητά της για την επιμέλεια της κόρης της, ενώ υποψιάζεται ότι ο Άρης έχει χρηματίσει κάποιο μέλος της επιτροπής. Η Ανθή βρίσκεται σε πανικό μετά την απόπειρα του Τάσου να σκοτώσει τον Αλέξανδρο. Ο Τάσος φυγαδεύεται στο μαγαζί του Οδυσσέα, όσο η Ανθή και η Φαίδρα ψάχνουν λύση για να τον γλιτώσουν από τη φυλακή...

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Τη στιγμή που η Φαίδρα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αλέξανδρο από το να καταθέσει στην αστυνομία, ο Οδυσσέας πέφτει στα χέρια των αντρών του Βενιέρη.

Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την επιτροπή των γιατρών και προσπαθεί να τους αποδείξει πως δεν είναι ψυχικά ασθενής, ενώ ο Αρης περιμένει σίγουρος για την απόφαση. Θεωρεί ότι και αυτή τη φορά η κατάσταση είναι στα χέρια του και ότι η γυναίκα του δεν θα τα καταφέρει. Ο Οδυσσέας με τη σειρά του δέχεται επίθεση από τους άντρες του Βενιέρη και καταλήγει άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή η Φαίδρα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αλέξανδρο από το να καταθέσει στην αστυνομία και η Ανθή αναγκάζεται να τον εκβιάσει. Η Ειρήνη πάλι συνειδητοποιεί πως έχει αισθήματα για τον Οδυσσέα, ενώ η Ιωάννα ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αυτονομηθεί και να επιβιώσει.

Ο Αρης προειδοποιεί την Ιωάννα για τον Νίκο. Ο μικρός Αχιλλέας έχει θυμώσει με την Ανθή που παλεύει να του δείξει την αγάπη της. Στο μεταξύ ο Απόστολος απειλεί τον Τάσο, ενώ ο Αρης καθησυχάζει τη Φαίδρα ότι με τον Αποστόλη στη φυλακή, η επιμέλεια του παιδιού περνάει στη μητέρα του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κώστας βάζει σε εφαρμογή το ριψοκίνδυνο σχέδιό του, μαζί με την Αλις, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα ο Οδυσσέας ζηλεύει όταν η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο και δημιουργείται ένταση ανάμεσά τους. Η Ιωάννα μαθαίνει την απόφαση της επιτροπής, ενώ ο Αρης δημιουργεί έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω της για να την πάρει σπίτι μαζί του.