"Βόμβα" για τους τηλεθεατές του Σασμού - Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ και της γυρνάει την πλάτη

Πως και γιατί θα φτάσουν σε αυτό το σημείο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μετά την δολοφονία του Νικηφόρου από τα χέρια του Λάζαρου έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά και οι δυο οικογένειες του Σασμού Σταματάκηδες & Βρουλάκηδες θα αργήσουν ακόμη να τα βρουν μεταξύ τους, παρόλο που πριν την τραγωδία βρίσκονταν σε πολύ καλό σημείο.

Η Βασιλική διψάει για αίμα και θα καταφέρει τελικά να εντοπίσει το φονιά του γιου της (δείτε πως θα πεθάνει) ενώ από την άλλη η Μαρίνα μετά την αποκάλυψη της Θοδώρας πως εκείνη φταίει που πέθανε ο Πέτρος της γύρισε την πλάτη, ενώ χώρισε και τον Αντώνη που της έκρυψε την αλήθεια.

Αυτά όμως δεν θα είναι τα μοναδικά "χτυπήματα"! Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει η Αργυρώ έμαθε από τον Αντρέα πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και μάλιστα ο Αστέρης το γνωρίζει και δεν της έχει πει τίποτα ενώ δεν τον έχει καταγγείλει και στην αστυνομία από την στιγμή κιόλας που η δολοφονία αυτή ήταν η αφορμή για να ανάψουν ξανά τα αίματα ανάμεσα στις οικογένειες τους και να πεθάνει ο αδερφός της.

Έρχεται ο χωρισμός Αστέρη και Αργυρώς στον Σασμό

Όπως έχει γράψει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial το γεγονός ο Αστέρης δεν καταδίδει τον Μαθιό στην αστυνομία, είναι η αφορμή που κάνει την Αργυρώ να αναθεωρήσει τη σχέση της μαζί του. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να ετοίμαζαν τον αρραβώνα τους, όμως όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η Αργυρώ θα προσπαθήσει να πείσει τον άνθρωπό της να κάνει το σωστό, καθώς όμως εκείνος θα σκέφτεται πλέον την εγκυμονούσα Βασιλική και δεν θα κάνει τίποτα, η σχέση τους θα οδηγηθεί σε οριστική ρήξη.

Όταν μετά από συζήτηση με την γιαγιά Ειρήνη (δείτε το αποκλειστικό) τον βάλει σε δίλλημα, δηλαδή η εκείνη ή η οικογένεια του, εκείνος έπειτα από σκέψη όπως κυκλοφόρησε θα πάρει το μέρος της οικογένειας του - ειδικά μετά τη σύλληψη του Μαθιού - Η απόφασή του σοκάρει την τελευταία και το ζευγάρι χωρίζει.