Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/11): «Μου προξενεύεις τη Ζουζού;» - Ο Μηνάς πέφτει στην παγίδα του Βαγγέλη

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/11): «Μου προξενεύεις τη Ζουζού;» - Ο Μηνάς πέφτει στην παγίδα του Βαγγέλη

Στο αποψινό (19/11) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα δούμε τη στιγμή που η Ξένια δίνει δώρο στην εκπομπή της ένα ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, ο Μηνάς κατσαδιάζει τον Βαγγέλη και η Ηλίας θυμάται φαντάσματα του παρελθόντος, και όχι μόνο.

Τι θα δούμε απόψε (19/11) στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Επεισόδιο 10

Η Ζωή έχει κανονίσει να έρθουν οι φίλες της στο σπίτι, ενώ ο Φάνης έχει καλέσει παρέα για να δουν αγώνα. Και τώρα τι θα γίνει και ποιος θα κάνει πίσω; Οι δύο συγκάτοικοι έχουν τελικά πολλά που τους χωρίζουν.

Στο μεταξύ ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η μπλόφα του Βαγγέλη. Και ενώ η Ζουζού «πέφτει στα μαλακά», ο Μηνάς κατσαδιάζει τον ξάδελφο που του έστησε μια τέτοια απάτη, στην οποία έπεσε μέσα.

Η Ξένια με τη σειρά της δίνει δώρο στην εκπομπή της ένα ταξίδι στα Ιεροσόλυμα. Και ο Μπάμπης θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει αυτό το ταξίδι, όσο κι αν η γυναίκα του τού λέει ότι αυτό είναι αντιδεοντολογικό.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια πρόταση της Τούλας να δώσουν τα χωράφια τους με τον Ηλία για φωτοβολταϊκά, φέρνει τον Ηλία μπροστά σε φαντάσματα από το παρελθόν.

Δείτε επίσης: «Ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15...» - Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακήδη για τα 11 χρόνια "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Guest: Κώστας Μπάρας

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη σειρά και τη συμπρωταγωνίστριά του

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που πρωταγωνιστεί από την πρώτη χρονιά, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "My TV", και μίλησε για πολλές πτυχές της σειράς, που αγνοούσαμε.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε ζευγάρι με την Παρθένα Χοροζίδου;

Χάρηκα πολύ. Είδαμε πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε. Από τα δοκιμαστικά με την Παρθένα Χοροζίδου είχαμε χημεία, δέσαμε αμέσως. Από την αρχή την ήξερα ως παρτενέρ μου, γιατί είναι μία φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός. Ξέρει τι σημαίνει κωμωδία.

Πως περνάτε στα γυρίσματα;

Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας.

Κυριακίδης σύζυγος

Σας προβλημάτισε που αποχώρησε το μισό καστ μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν;

Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο.