Ο Παράδεισος των Κυριών: «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε;», «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει» - Χωρισμός και δολοφονία μαζί στα επόμενα επεισόδια;

Οι εβδομαδιαίες (20-24/11) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε;», «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει» - Χωρισμός και δολοφονία μαζί στα επόμενα επεισόδια;

Η Δωροθέα κρατάει στο χέρι τον Χρήστο, αλλά όχι για πολύ. Όταν αρχίζει να τον εκβιάζει ότι θα τον καταδώσει, εκείνος γίνεται βίαιος και καταστρέφει τα αποδεικτικά στοιχεία. Την ίδια στιγμή η Αμαλία και ο Σίμος λένε σε όλους ότι είναι μαζί και ο Ντίνος δείχνει να είναι ενοχλημένος! Χαμός θα γίνει αυτή την εβδομάδα στον Παράδεισο των Κυριών...

Οι εβδομαδιαίες (20-24/11) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 20/11 Επεισόδιο 40

Η εξαφάνιση της Λιζέτας για δεύτερη φορά και η κλοπή της μπομπίνας γίνεται πονοκέφαλος για την αστυνομία. Στο μεταξύ ο Φώτης βλέπει στη Λιζέτα την ευκαιρία της ζωής του να πιάσει την καλή και δεν φοβάται να ρισκάρει παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη. Μένει να δούμε αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

Τη στιγμή που ο Πάρης και η Γεωργία είναι ευτυχισμένοι μετά από καιρό και ονειρεύονται τη νέα τους ζωή, η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να της κάνει μια χάρη, που θα πρέπει να την κρατήσει κρυφή, αναστατώνοντας και πάλι τα σχέδια και τη γαλήνη του ζευγαριού: «Σε παρακαλώ παιδί μου, κάντε όσο πιο νωρίς γίνεται τον γάμο, πριν προλάβει να βγει το διαζύγιο με τον Μάρκο. Θέλω να είμαστε μαζί στον γάμο και πού ξέρεις, ίσως αλλάξουν τα πράγματα και δεν χωρίσουμε», τον παρακαλεί. Την ίδια στιγμή ο Σίμος δεν αντέχει την αινιγματική συμπεριφορά και τα μυστικά της Αμαλίας και της μιλάει ανοιχτά: «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε, αν πρόκειται η σχέση μας να παραμείνει κρυφή;», τη ρωτάει. Ωστόσο η απόφαση της Αμαλίας θα τον ξαφνιάσει: «Τότε πρέπει να το πούμε σε όλους», του λέει και τον φιλάει μπροστά στη Μιράντα, τον Ντίνο και τον Μάρκο. Ολοι δείχνουν πολύ χαρούμενοι, εκτός από τον Ντίνο, κάτι που παρατηρεί μόνο ο Μάρκος.

Τρίτη 21/11 Επεισόδιο 41

Ο Χρήστος πηγαίνει και βρίσκει τη Δωροθέα με άγριες διαθέσεις, αλλά και η Δωροθέα τον εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μου δώσεις πίσω την περιουσία θα σε πάω στην αστυνομία. Εχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για τους φόνους που έχεις κάνει», τον απειλεί και του δείχνει το κουτάκι με τα κοσμήματα. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να τη χτυπάει. Οι δυο τους έρχονται στα χέρια και πάνω στην πάλη, ο Χρήστος αρπάζει το κουτάκι και το πετάει στο τζάκι. Στο μεταξύ από τις φωνές, δύο αστυνομικοί εμφανίζονται εκείνη την ώρα και η Δωροθέα τους φωνάζει: «Τι κοιτάτε; Μπροστά σας έχετε έναν δολοφόνο!». Φυσικά οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα καθώς πλέον δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία...

Μετά από πολύ καιρό, ο Αγης επικοινωνεί με την Πολυξένη: «Λυπάμαι για όλα, να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Είμαι καλά, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Βρίσκομαι σε ένα μοναστήρι στο Αγιο Ορος. Πρόσεξε μην πεις τίποτα σε κανέναν», της εμπιστεύεται. Ωστόσο, επειδή η Πολυξένη λυπάται την Αμαλία που ανησυχεί για τον αδελφό της, της λέει ότι μίλησε μαζί του και ότι είναι καλά και βρίσκεται στο Αγιο Ορος. Λίγο αργότερα ο Σίμος πηγαίνει και λέει στη Βικτώρια ό,τι έμαθε για τον Αγη κι εκείνη ταραγμένη δίνει μια νέα εντολή: «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει»!

Παράλληλα, η Λιζέτα Γουίτλοκ κρατιέται κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να γλιτώσει. Ωστόσο ο Φώτης βρίσκει την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από την υπόθεση της Λιζέτας και εκβιάζει τη Βικτώρια. Ο Σωτήρης ζητάει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να εξεταστεί ο Χρήστος από τον ιατροδικαστή. Ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του και βλέπει κάτι τρομερό πάνω στο κρεβάτι του, τη Στέλλα αναίσθητη με δίπλα της άδεια μπουκαλάκια από χάπια. Πανικόβλητος φωνάζει για βοήθεια και μεταφέρουν τη Στέλλα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τους λένε ότι είναι καλά, αλλά καλό θα ήταν να τη δει κάποιος ψυχίατρος.

Δείτε επίσης: Άγης και Λιζέτα πέφτουν νεκροί - Η Βικτώρια τους δολοφονεί

Τετάρτη 22/11 Επεισόδιο 42

Την ίδια στιγμή ο Πάρης κρυφακούει κατά λάθος τον Σίμο και τη Δωροθέα να μιλάνε για όσα συνέβησαν με τον Χρήστο: «Βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Θα τον αναλάβω εγώ και θα πάρουμε πίσω την περιουσία κι από αυτόν και από τον Αποστόλη», λέει ο Σίμος και ο Πάρης αρχίζει να γίνεται καχύποπτος απέναντί τους.

Ο Ντίνος, από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έρχεται αντιμέτωπος με πράγματα και καταστάσεις που δεν γνώριζε, όταν συναντάει τον γιο της Ζηνοβίας και καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που παρουσίαζε η Ζηνοβία… Την ίδια στιγμή, ο Πασχάλης στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη Ζαχαρούλα, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα και δημιουργεί έναν τριγμό στη σχέση τους: «Ασε με επιτέλους να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ», του φωνάζει η Ζαχαρούλα… Η Μάγια ανακαλύπτει το μυστικό του Φώτη, όμως βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς η Λιζέτα την παρακαλάει: «Βοήθησέ με, άσε με να φύγω. Εχω ένα παιδί».

Πέμπτη 23/11 Επεισόδιο 43

Η σκηνοθετημένη απόπειρα της Στέλλας να βάλει τέρμα στη ζωή της, γεμίζει τύψεις και ενοχές όσους αποδοκίμαζαν τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της και αλλάζουν τη στάση τους απέναντί της. Οι κλινικές εξετάσεις της είναι καλές και σειρά έχει να εξεταστεί από ψυχίατρο, τον οποίο φυσικά ξεγελάει ότι έχει πρόβλημα. Την ίδια στιγμή η Λιζέτα το σκάει με τη βοήθεια της Μάγιας μέσα από το Μπραζίλ, αλλά έξω παραμονεύει ο Φώτης.

Η προσπάθεια αποτυγχάνει, η Λιζέτα επιστρέφει στο δωμάτιο φυλακισμένη και η Μάγια πρέπει να λογοδοτήσει στον Φώτη. Αμέσως μετά ο Φώτης συναντά τη Βικτώρια και κανονίζουν να της παραδώσει τη Λιζέτα, αλλά ο Αποστόλης δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και με το αντικλείδι που έχει την ελευθερώνει. Η Μιράντα μαζί με τον Ντίνο κάνουν το τραπέζι στη Νικολέτα: «Συγγνώμη που μίλησα απότομα», λέει στη Μιράντα και η αμηχανία έχει αρχίσει να ξεπερνιέται, η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται και η σχέση τους αρχίζει να κερδίζει έδαφος.

Παρασκευή 24/11 Επεισόδιο 44

Η Λιζέτα κρατιέται αιχμάλωτη από κάποιον που έχει κρυμμένο το πρόσωπό του και δεν μπορεί να τον δει… Η Μιράντα και ο Ντίνος δέχονται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που θα τους γεμίσει χαρά, καθώς τους λένε ότι βρέθηκε το μωρό που μπορούν να υιοθετήσουν!

Την ίδια ώρα η Αμαλία ψάχνει τον Σίμο που έχει εξαφανιστεί, ενώ εκείνος αποκαλύπτει στη Βικτώρια ένα τεράστιο δώρο που έχει γι’ αυτήν και που θα έδινε τα πάντα για να το αποκτήσει: «Εχω τη Λιζέτα, την πρώην γυναίκα του Παπακώστα», της λέει κι εκείνη χαρούμενη του απαντάει: «Πες μου πού είναι, θέλω να της μιλήσω»… Η Αμαλία κάνει μια πρόταση στον Ντίνο που δεν την έχει σκεφτεί κανείς: «Μην διώξουμε τη Στέλλα, σε παρακαλώ. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να πληρώνουμε επιπλέον μια κοπέλα, αλλά προτείνω να κόψετε από τον δικό μου μισθό», του προτείνει… Η Ματούλα βλέπει τη Στέλλα, η οποία υποτίθεται είναι χάλια, να χορεύει γεμάτη χαρά πίσω από την πλάτη της