Κάνε ότι κοιμάσαι (20/11): Ο Σταματάκης κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (20/11): Ο Σταματάκης κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο

Καταιγιστικές θα είναι οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά Κάνε Ότι Κοιμάσαι, η οποία προβάλλεται από τη συνότητα της ΕΡΤ. Ο Σταματάκης στην κατάθεσή του κατηγορεί τον Κάσδαγλη ενώ ο Λάμπης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα, προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη του.

Οι σημερινές εξελίξεις, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι

Ο χαμός της Δέσποινας σοκάρει την κλειστή κοινωνία του κολλεγίου και αποδίδεται από την πρώτη στιγμή σε ανθρωποκτονία. Ο Σταματάκης και ο Κάσδαγλης μοιάζουν από την αρχή σοκαρισμένοι. Όποιος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, το έκανε με μανία και μεγάλη προσοχή ώστε να εξαφανίσει εντελώς ίχνη του. Χωρίς να υπάρχουν ακόμα επίσημες κατηγορίες, η Άννα συστήνει στον Νικόλα να βρει έναν καλό δικηγόρο, θεωρώντας δεδομένη την έρευνα εναντίον και του Κάσδαγλη.

Δείτε επίσης: Τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 19/11: 18,9% το πρώτο πρόγραμμα, 1,3% το τελευταίο

Ο λόγος είναι πως εκείνος, ενώ βρήκε το πτώμα μόνος του, προτίμησε να καλέσει τον Νικόλα αντί για την Άμεση Δράση. Έτσι, ο Νικόλας ζητάει τη βοήθεια του Ίκαρου, ο οποίος όμως σοκαρισμένος από τον φόνο της φίλης του, δεν θέλει να ακούσει τίποτα για την υπεράσπιση του Κάσδαγλη. Ο Σταματάκης στην κατάθεσή του κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο, αποδίδοντάς τον στον θυμό του ύστερα από την απόφαση της Δέσποινας να μη φύγει τελικά μαζί του και να παγώσει το επικείμενο διαζύγιο.

Κάνει λόγο και για το πρόβλημα που είχε από παλιά ο Στέλιος με τη βίαιη συμπεριφορά. Ο Λάμπης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα, προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη του Σταματάκη, αλλά πέφτει διαρκώς στην καχυποψία του υπεύθυνου ασφαλείας. Η Δάφνη προσπαθεί να στηρίξει και να προστατέψει το φίλο της από τον απόηχο μιας τέτοιας τραγωδίας. Η Μαργαρίτα εξηγεί στην Αμάντα τα αισθήματα του Πέρρη για εκείνη και της λέει να κάνει τα πάντα, για να μην τον χάσει.

Η έρευνα επιβεβαιώνει τις εντάσεις και την απότομη συμπεριφορά του Κάσδαγλη στο θύμα λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρό. Την ίδια στιγμή, η Μπετίνα αναζητά τον άντρα με τον οποίο είχε μείνει έγκυος στον Τόλη, πριν τον δώσει για υιοθεσία. Ανακαλύπτει ότι πέθανε πρόσφατα, όταν κάποιος οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο.

Ο Λημνιός αποφασίζει να αποσύρει τη μήνυση στον Καλίρη λόγω των πρόσφατων τραγικών εξελίξεων, και η στάση του βάζει σε υποψίες τον δικηγόρο του. Ποιο στοιχείο της έρευνας στρέφει τις υποψίες αποκλειστικά στον Κάσδαγλη; Ποιος δικηγόρος θα αναλάβει την υπεράσπισή του;

Δείτε εδώ το τρέιλερ: