Ο Γιατρός: «Έχει παγώσει το αίμα μου» - Δάκρυσε το twitter με τις εικόνες από τα Τέμπη που προβλήθηκαν στο χθεσινό 20/11 επεισόδιο

«Σα να βιώνουμε ξανά εκείνη την Τρίτη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: «Έχει παγώσει το αίμα μου» - Δάκρυσε το twitter με τις εικόνες από τα Τέμπη που προβλήθηκαν στο χθεσινό 20/11 επεισόδιο

Ανατριχίλα προκάλεσε το χθεσινό 20/11 επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός. Η συγκίνηση "χτύπησε κόκκινο" καθώς προβλήθηκαν σκηνές που θύμισαν το δυστύχημα στα Τέμπη, ένα δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων και σημάδευσε την ζωή άλλων τόσων (δείτε εδώ τι ανατριχιαστικό βρέθηκε στο σημείο πριν από λίγο καιρό).

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας είδαμε έναν συρμό του ηλεκτρικού να εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετέτρεψε όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών.

Όλοι βρισκόντουσαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με το άγχος να τους κυριεύει. Συναισθήματα που οι ηθοποιοί με την υποκριτική τους τα πέρασαν τόσο έντονα στο τηλεοπτικό κοινό που εννοείται δεν έχασε χρόνο και μέσω της πλατφόρμας του Twitter θέλησε να μοιραστεί σκέψεις.

Το χθεσινό επεισόδιο του Γιατρού «σημάδευσε» το τηλεοπτικό κοινό

«Γροθιά στο στομάχι. Σα να βιώνουμε ξανά εκείνη την Τρίτη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ», «Πόσες μνήμες έχει ξυπνήσει αυτό το επεισόδιο» και «δεν έχω λόγια γι' αυτό το αριστούργημα» ήταν κάποια από τα σχόλια που άφησαν οι τηλεθεατές.