Τι θα δούμε αύριο 22/11 στον Σασμό: Αρχίζει και χάνει τα λογικά του - Βλέπει και μιλά με νεκρούς

«Παραλίγο να μας καταλάβουν φίλε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τι θα δούμε αύριο 22/11 στον Σασμό: Αρχίζει και χάνει τα λογικά του - Βλέπει και μιλά με νεκρούς

Μπορεί απόψε 21/11 να μην προβληθεί νέο επεισόδιο Σασμού (δείτε εδώ γιατί), αύριο όμως, Τετάρτη 22/11, η αγαπημένη σειρά του ALPHA επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με πολύ δυνατές εξελίξεις. Όπως θα δείτε μεταξύ άλλων στο trailer παρακάτω, ο Μανώλης, ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου αρχίζει και βλέπει και μιλά με το φάντασμα του νεκρού του φίλου, φανερά σοκαρισμένος από τον χαμό του...

Τι θα δούμε αύριο 22/11 στον Σασμό

Νικολής και Δημητρός μετά από πολλή προσπάθεια, καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Στη συνέχεια ενημερώνουν την καπετάνισσα, η οποία έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει το σχέδιό της για την κρυψώνα του και τους επισημαίνει ξανά να μην κάνουν τίποτα που θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο. Ξέρει πως η νύφη της θέλει να κάνει τη μοιραία κίνηση εναντίον του. «Εγνοια σου, νύφη μου, και έμαθα πού κρύβεται αυτός ο αλήτης, ο φονιάς του εγγονού μου», θα της πει ένα βράδυ όταν ο Μαθιός θα λείπει και το βλέμμα της Βασιλικής θα λάμψει. «Απόψε κιόλας, Καλλιόπη, πρέπει να δράσουμε πριν προλάβει το σόι του και τον φυγαδεύσει», θα της προτείνει αλλά η καπετάνισσα θα την πείσει να περιμένει λέγοντάς της πως έχει καταστρώσει ένα σχέδιο, με βάση το οποίο δεν θα τους υποψιαστεί κανείς για τον φόνο.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. «Είναι όλα έτοιμα, αδελφέ; Να είμαι ήσυχος; Τον Λάζαρο τον πονάω σαν να είναι αδελφός μου...», θα τον ρωτήσει ο Τηλέμαχος και ο Αντρέας θα του εξηγήσει: «Ενας δικός μας άνθρωπος θα πάρει ξημέρωμα τον Λάζαρο και θα τον πάει στη θάλασσα. Εκεί που θα τον περιμένει δική μας βάρκα με τη φαμελιά του μέσα για να τους πάει απέναντι. Από εκεί θα τους παραλάβει άλλος άνθρωπος που θα τους βάλει σε καράβι για την Κωνσταντινούπολη. Λίγες ώρες μετά θα βρεθούν στην Τουρκία, έχω δώσει εντολή για το πού να πάνε. Τους έδωκα και λεφτά για να έχουν τον πρώτο καιρό. Οταν μπορέσουμε θα πάμε να τους δούμε, αδελφέ μου. Δεν θέλω να ανησυχείς, είναι όλα κανονισμένα».

Ο Αντώνης συντάσσει την παραίτησή του, η οποία και θα πάει στον ταξίαρχο. Το νέο μαθαίνουν Ντίνα, Γιώργος και Μύρωνας και απογοητεύονται, ενώ κάνουν τα πάντα για τον πείσουν να σχίσει το χαρτί. Εκείνος όμως έχει πάρει την απόφασή του. Ο Γιώργος στενοχωρημένος όπως είναι φεύγει από το τμήμα και πηγαίνει να δει τη μητέρα του, όμως εκεί, πριν μπει στο δωμάτιό της, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που δεν είναι άλλη από τη Θοδώρα, η οποία επέστρεψε στην Κρήτη (δείτε εδώ πως θα πεθάνει η Θοδώρα στα επόμενα επεισόδια).

Ο Γιώργος ανάμεσα σε Εύα και Στέλλα μετά το χωρισμό από τη Θοδώρα

Ο Αντρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε η Εύα όταν έφτασε στο χωριό και ο πρώτος που θέλησε να τη γνωρίσει καλύτερα. Ο ξάδελφος του Παύλου έπεσε στον έρωτά της και χωρίς να χάσει καιρό της αποκάλυψε πως θέλει να είναι μαζί της, να κάνουν σχέση. Εκείνη φυσικά κράτησε αρχικά μια απόσταση ασφαλείας γιατί δεν ήθελε να εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον, αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αποφασίζει να συνάψει μια ερωτική συμμαχία μαζί του. Του λέει ότι της αρέσει και θέλει να προχωρήσουν, αρκεί να φανεί διακριτικός και να μη μιλήσει σε κανέναν για τη σχέση τους.

Στην πραγματικότητα εκείνη θέλει να εκμεταλλευθεί τις πληροφορίες του και να φτάσει στον δολοφόνο του αδελφού της γρηγορότερα. Ο Αντρέας ενθουσιάζεται από τα πρώτα βράδια που περνάνε μαζί στο νέο του σπίτι και αρχίζει να της λέει όσα ξέρει για τους Σταματάκηδες. Οταν ο Βαγγέλης θα της επιστήσει την προσοχή, θα του πει: «Αυτό που έχουμε με τον Αντρέα δεν θα εξελιχθεί ποτέ σε σχέση. Έχουμε έναν κοινό στόχο. Μετά θα βρω έναν τρόπο να απομακρυνθώ χωρίς να τον πληγώσω». Εκείνος θα επιμείνει ότι την έχει ερωτευτεί και ότι παίζει με τη φωτιά και τότε θα του απαντήσει: «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο για μένα. Ωστόσο δεν σε αδικώ γιατί δεν με ξέρεις καθόλου. Τα έχω όμως όλα υπό έλεγχο».

Σασμός Γιώργος

Στα δίχτυα της και χωρίς να το προσπαθήσει θα πέσει και ο Γιώργος. Ο τελευταίος και ο Μύρος, μετά από μια βόλτα στα μπαρ της πόλης, θα τη δουν στην άκρη του δρόμου, όταν ένας ληστής θα επιχειρήσει και τελικά θα καταφέρει να της πάρει την τσάντα. Ο Μύρος θα κυνηγήσει τον άγνωστο άντρα, ενώ ο Γιώργος θα τρέξει να μαζέψει από τον δρόμο τη χτυπημένη Εύα. Θα την κρατήσει στην αγκαλιά του αφού εκείνη θα νιώθει ζαλάδα, θα τη συνοδεύσει στο ξενοδοχείο και πριν την αφήσει θα σιγουρευτεί πως είναι καλά στην υγεία της.

Την επόμενη μέρα η Εύα θα του ζητήσει να βρεθούν και ο πληγωμένος Γιώργος θα της πει να έρθει στο σπίτι του. Εκεί, η αδελφή του Ευθύμη θα τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά που τη βοήθησε, θα προσπαθήσει να αποσπάσει πληροφορίες για τον αδελφό της, θα του πει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Θοδώρα, αλλά στο τέλος της βραδιάς τους εκείνη θα τον κοιτάξει με βλέμμα που μαρτυρά κάτι παραπάνω από συμπάθεια.

Η πάντα αυστηρή και έτοιμη για εκδίκηση Εύα θα νιώσει την καρδιά της να σκιρτά στη θέα του γοητευτικού αστυνομικού. Και ο Γιώργος όμως από την επόμενη μέρα θα αρχίσει να νιώθει διαφορετικά. Η επαφή με μια νέα γυναίκα θα του έχει κάνει καλό και το χαμόγελό του θα αρχίσει να αχνοφαίνεται με τον καιρό...

Την ίδια ώρα μια άλλη γυναίκα θα μπει στη ζωή του. Πρόκειται για την Στέλλα που παρόλο που την γνωρίζει καιρό, φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να έρθουν κοντά. Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας διάφορες συμπτώσεις τους φέρνουν πιο κοντά με αποτέλεσμα να εξελιχθεί μεταξύ τους παραπάνω από απλή φιλία (δείτε τι ακριβώς θα συμβεί).

Το ποια από τις δυο θα κερδίσει την καρδιά του, αυτό θα φανεί στο μέλλον.