Οι Πανθέοι (22/11): Ο Ισίδωρος ''σπάει'' τη σιωπή του - Αποκαλύπτει την παράνομη σχέση Μαρμώς και Κίτσου

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (22/11): Ο Ισίδωρος ''σπάει'' τη σιωπή του - Αποκαλύπτει την παράνομη σχέση Μαρμώς και Κίτσου

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη (22/11) στη σειρά ''Οι Πανθέοι'' με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές σχετικά με τη Μαρμώ και τον Κίτσο, καθώς ο Ισίδωρος έγινε αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης τους (δείτε εδώ πως πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές (22/11) εξελίξεις στη σειρά ''Οι Πανθέοι''

Ο Ανδρέας είναι πια σχεδόν πεπεισμένος για την απιστία της Μάρμως και γι’ αυτό ζητάει από τον Ισίδωρο να μάθει ποια είναι η διαδικασία για να προχωρήσει κάποιος σε διαζύγιο. Η Μάρμω, παράλληλα, δέχεται την επίσκεψη της Δέσποινας, η οποία την κατηγορεί ευθέως πως έχει σχέση με τον γιο της και της ζητάει να τη διακόψει αμέσως. Ο Κίτσος όμως σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις του για να τη διεκδικήσει από τον Ανδρέα. Ο Ισίδωρος μοιράζεται όλη την αλήθεια με τη Μιρέλλα και αποκαλύπτει και σ’ αυτήν τόσο την ταυτότητα του νόθου όσο και την κρυφή σχέση του ανιψιού του Κίτσου με τη Μάρμω.

Πέμπτη 23/11 Επεισόδιο 42

Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που της είχε κάνει τότε στα Γιάννενα να έρθει να δουλέψει στην κλινική του. Η Χρυσοστόμη θα έρθει από το σπίτι του Ανδρέα και θα αφήσει το δαχτυλίδι που έφτιαξε και είναι ίδιο με τα δαχτυλίδια που η Νένα είχε μοιράσει σε όλα τα παιδιά της εκτός από τον Ανδρέα.