Ο Παράδεισος των κυριών (22/11): «Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου γιατί...» - Τι έγραψε στο γράμμα της η Στέλλα πριν αυτοκτονήσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (22/11): «Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου γιατί...» - Τι έγραψε στο γράμμα της η Στέλλα πριν αυτοκτονήσει

Πολύ δύσκολες στιγμές θα περάσει η οικογένεια της Αμαλίας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Στέλλας, στο σημερινό 22/11 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών.

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 42

Ο Πάρης κρυφακούει κατά λάθος τον Σίμο και τη Δωροθέα να μιλάνε για όσα συνέβησαν με τον Χρήστο: «Βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Θα τον αναλάβω εγώ και θα πάρουμε πίσω την περιουσία κι από αυτόν και από τον Αποστόλη», λέει ο Σίμος και ο Πάρης αρχίζει να γίνεται καχύποπτος απέναντί τους.

Ο Ντίνος, από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έρχεται αντιμέτωπος με πράγματα και καταστάσεις που δεν γνώριζε, όταν συναντάει τον γιο της Ζηνοβίας και καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που παρουσίαζε η Ζηνοβία… Την ίδια στιγμή, ο Πασχάλης στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη Ζαχαρούλα, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα και δημιουργεί έναν τριγμό στη σχέση τους: «Ασε με επιτέλους να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ», του φωνάζει η Ζαχαρούλα… Η Μάγια ανακαλύπτει το μυστικό του Φώτη, όμως βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς η Λιζέτα την παρακαλάει: «Βοήθησέ με, άσε με να φύγω. Εχω ένα παιδί».

Δείτε επίσης: Άγης και Λιζέτα πέφτουν νεκροί - Η Βικτώρια τους δολοφονεί

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 43

Η σκηνοθετημένη απόπειρα της Στέλλας να βάλει τέρμα στη ζωή της, γεμίζει τύψεις και ενοχές όσους αποδοκίμαζαν τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της και αλλάζουν τη στάση τους απέναντί της. Οι κλινικές εξετάσεις της είναι καλές και σειρά έχει να εξεταστεί από ψυχίατρο, τον οποίο φυσικά ξεγελάει ότι έχει πρόβλημα. Την ίδια στιγμή η Λιζέτα το σκάει με τη βοήθεια της Μάγιας μέσα από το Μπραζίλ, αλλά έξω παραμονεύει ο Φώτης.

Η προσπάθεια αποτυγχάνει, η Λιζέτα επιστρέφει στο δωμάτιο φυλακισμένη και η Μάγια πρέπει να λογοδοτήσει στον Φώτη. Αμέσως μετά ο Φώτης συναντά τη Βικτώρια και κανονίζουν να της παραδώσει τη Λιζέτα, αλλά ο Αποστόλης δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και με το αντικλείδι που έχει την ελευθερώνει. Η Μιράντα μαζί με τον Ντίνο κάνουν το τραπέζι στη Νικολέτα: «Συγγνώμη που μίλησα απότομα», λέει στη Μιράντα και η αμηχανία έχει αρχίσει να ξεπερνιέται, η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται και η σχέση τους αρχίζει να κερδίζει έδαφος.