Το ναυάγιο (22/11): «Όταν τον βρω ξέρω πολύ καλά τι θα του κάνω» - Η Στέλλα βλέπει τον εραστή της Ασημίνας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ναυάγιο (22/11): «Όταν τον βρω ξέρω πολύ καλά τι θα του κάνω» - Η Στέλλα βλέπει τον εραστή της Ασημίνας

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 22/11 επεισόδιο της νέας συγκλονιστικής σειράς, Το Ναυάγιο, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 28

Ο Αγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος, αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα. Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Αγγελο, μάλλον έχει φτάσει. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πούνε τίποτα στην Ειρήνη. Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη το γεγονός ότι είδε κάποιον άλλον άντρα στον τάφο της Ασημίνας, αλλά μια σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη, συνειδητοποιώντας εκείνη ότι αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο τον απατούσε.

Δείτε επίσης: «Τα γυρίσματα είναι πολύ δύσκολα...» - Η αποκάλυψη της Γιολάντας Μπαλαούρα για τον ρόλο της στο "Ναυάγιο"

Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, εκείνος την ερωτεύτηκε σφόδρα και δεν σταμάτησε να τη φωτογραφίζει μέσα στο καράβι, όμως τα βήματά τους σαν έφτασαν στην Κρήτη, χωρίστηκαν για τα καλά. Η μοίρα έμελλε όμως να τους ενώσει ξανά στο μοιραίο «Φοίνιξ», όπου μάλιστα εκείνος έσωσε τον σκύλο της, τον Ηρακλή. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπο, οι δύο νέοι συναντήθηκαν ξανά στην Αθήνα, όμως αυτή τη φορά κανένας από τους δύο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Ετσι, μετά το πρώτο τους φιλί, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, εκείνος θα της ζητήσει και επίσημα να γίνει το κορίτσι του. «Αν μου πεις το ναι θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο», θα της πει και ένα ακόμη φιλί της θα επιβεβαιώσει την απάντηση που είχε στον νου του. Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση του Διονύση στο σπίτι της θα χαλάσει το ωραίο κλίμα μεταξύ τους.