Σασμός (23/11): «Θα πάω να παραδοθώ» - Ο Μαθιός ένα βήμα πριν καταστρέψει τη ζωή του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (23/11): «Θα πάω να παραδοθώ» - Ο Μαθιός ένα βήμα πριν καταστρέψει τη ζωή του

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη μετά την απόφαση του να κρύψει από την γυναίκα του το μυστικό της οικογένειας του. Απόψε 23/11 στον Σασμό θα παρακολουθήσουμε να έρχονται και πάλι ένταση.

Οι σημερινές 23/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 35

Η Αργυρώ συνεχίζει να ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του αλλά εκείνος δεν αποφασίζει να της μιλήσει. Εκείνη βλέποντας τη στάση του και τον τοίχο που ο γιος της Καλλιόπης υψώνει ανάμεσά τους, τον προειδοποιεί: «Λυπάμαι, Αστέρη, αλλά δεν αντέχω να με διώχνεις από τη ζωή σου συνέχεια. Αν συνεχίσεις έτσι, θα πάρω το παιδί και θα φύγω», και ο Αστέρης πανικοβάλλεται. «Εσύ και ο Πετράκης μας είστε οι προτεραιότητές μου, όμως μόνο λίγο χρόνο σου ζητώ, Αργυρώ. Λίγο χρόνο για να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά».

Η Μαρίνα συναντά τον Αντρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει τον παπα-Μιχάλη για συμβουλή. Ο τελευταίος μαζί με τον Παύλο θα αρχίσουν να ανησυχούν για τη σχέση που έχουν δημιουργήσει Εύα και Αντρέας.

Δείτε επίσης: Σφαγή στα επόμενα επεισόδια του Σασμού - Τρώει σφαίρα από τουφέκι για να σώσει τον Μαθιό και τελικά... πεθαίνει;

«Κάνε μου έρωτα Αστέρη σα να είναι η τελευταία μας φορά» - Δείτε την σκηνή τους χωρισμού τους

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Σασμού κι εννοείται πως σας έχουμε πρώτοι όλο το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Αργυρώ έχει μάθει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Αστέρη που τον καλύπτει. Στο όνειρό της θα δει τον πατέρα της, ο οποίος και θα της υποδείξει τι πρέπει να κάνει.

Ακόμα μια μεγάλη κρίση φαίνεται πως θα περάσει η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη. Εχοντας εκείνη μάθει ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή, αποφασίζει πως δεν θέλει ούτε εκείνη ούτε το παιδί της να έχουν σχέση με μια οικογένεια δολοφόνων, όπως αποκαλεί την οικογένεια Σταματάκη. Το ίδιο θέλει να πράξει και ο Αστέρης, όμως ο τελευταίος παρόλο που κρατούσε τον αδελφό του σε απόσταση για την προδοσία που είχε υποστεί, τελικά στέκεται υπέρ του. Για την ακρίβεια και σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, ο Μαθιός αφού πάει και λέει στον Αντώνη πως ήταν στο κρησφύγετο τη νύχτα που πέθανε ο Λάζαρος και μοιραία μπαίνει στη φυλακή, δέχεται επίσκεψη από τον Αστέρη στο κρατητήριο, που του λέει ότι θα τον στηρίξει ό,τι κι αν συμβεί, ενώ του ανακοινώνει πως για εκείνον δεν είναι δολοφόνος.

Τα αδέλφια Σταματάκη θα έρθουν ξανά κοντά, όμως η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι καλή αφού θα βάλει τον Αστέρη να διαλέξει μεταξύ εκείνης και του Πετράκη και της οικογένειάς του. «Πάμε να φύγουμε, Αστέρη. Τώρα, να σώσουμε εμάς και το παιδί μας. Εσύ τα είχες κανονίσει όλα πριν λίγο καιρό», θα του πει στα επόμενα επεισόδια και εκείνος θα της θυμίσει πως τελικά έμειναν για να στηρίξει εκείνη τη Μαρίνα και τον Αντώνη που περνούσαν κρίση. «Πέρασε η κρίση και τώρα είναι η ώρα να φύγουμε. Κινδυνεύουμε κι εσύ μου λες πως πρέπει να σταθείς στην οικογένεια σου; Σε ποιον να σταθείς; Σε έναν δολοφόνο; Γιατί αν δεν καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες σε μια οικογένεια δολοφόνων, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που μιλάμε οι δυο μας», θα είναι τα λόγια της και θα προκαλέσει τη φυγή του από το σπίτι.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η κατάρα του χωριού συνεχίζεται - Σκοτώνεται σε δυστύχημα στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: «Κάνε μου έρωτα Αστέρη σα να είναι η τελευταία μας φορά» - Δείτε την σκηνή που η Αργυρώ τον παρατάει, πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Η Μαρίνα προσπαθεί να εξηγήσει στην κόρη της πως κακώς βάζει τον Αστέρη να διαλέξει, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θεωρεί χρέος του να σταματήσει να προστατεύει τον δολοφόνο αδελφό του, ο οποίος μάλιστα θα έχει αποκαλύψει πως βρέθηκε στην κρυψώνα του Λάζαρου. Ακόμα και ο Αντώνης της μιλάει όπως και η γιαγιά της, αλλά η Αργυρώ συνεχίζει να στήνει τον αγαπημένο της στον τοίχο. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το όνειρο που θα δει με τον πατέρα της.

Ο Μάρκος θα παίζει έναν λυπητερό σκοπό στη λύρα του και εκείνη όταν βρεθεί δίπλα του και τον ρωτήσει γιατί δεν παίζει κάτι πιο εύθυμο. Τότε θα της αποκαλύψει πως το κακό έρχεται σύντομα στο σπίτι της και πως πρέπει να πάρει το παιδί και να φύγουν μακριά, ακόμα και αν ο Αστέρης δεν συμφωνεί. Η Αργυρώ θα ξυπνήσει από τον εφιάλτη και θα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Στο μεταξύ, ο Αστέρης θα προσπαθήσει να μιλήσει ξανά στη γυναίκα που αγάπησε.

«Τι σου έχω κάνει και με τιμωρείς έτσι; Σε αγαπάω πιο πολύ και από τη ζωή μου. Πώς μπορείς να μου ζητάς να εγκαταλείψω την οικογένειά μου; Μόνο εσάς έχω…», θα της πει και εκείνη θα χωθεί στην αγκαλιά του. «Κι εγώ σε αγαπώ και θα σε αγαπώ μέχρι να πάψει η καρδιά μου να χτυπά», θα του απαντήσει και θα συνεχίσει: «Κάνε μου έρωτα Αστέρη, σαν να είναι η τελευταία μας φορά». Το ζευγάρι περνάει μια μοναδική νύχτα αλλά το επόμενο πρωινό που θα ξυπνήσει ο Αστέρης στον καναπέ, θα είναι πικρό καθώς η Αργυρώ και το παιδί θα λείπουν και στο ανοιχτό λάπτοπ θα παρατηρήσει πως λίγη ώρα πριν, η γυναίκα της ζωής του αγόρασε ηλεκτρονικά δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κρήτη για Πειραιά. Θα πάει στο λιμάνι αλλά το καράβι θα έχει σαλπάρει…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial