Το Προξενιό της Ιουλίας (23/11): «Βάλ' τον να πάει να καταδώσει τον πατέρα του για χάρη σου» - Το ύπουλο σχέδιο της Στάσας

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας (23/11): «Βάλ' τον να πάει να καταδώσει τον πατέρα του για χάρη σου» - Το ύπουλο σχέδιο της Στάσας

Την Πέμπτη (23/11) θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Το Προξενιό της Ιουλίας'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ιδιαίτερα για την Ιουλία, καθώς η Στάσα της ασκεί πολύ μεγάλες πιέσεις (δείτε εδώ πως πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (23/11) για τη σειρά ''Το Προξενιό της Ιουλίας''

Επεισόδιο 22

Στο αρχοντικό Προβιού, ο Χρήστος εξακολουθεί να ρωτά τον Γιωργίκη για το παρελθόν, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση, ενώ η Χάδω μαλώνει με τη Στεφανία, με τον καβγά τους να καταλήγει σ’ ένα βίαιο ξέσπασμα της Χάδως. Κι ενώ η χωροφυλακή είναι κοντά στα χνάρια του Φώτη, οι οικογένειες Ραζίνη-Στασινόπουλου συναντιούνται σε οικογενειακό τραπέζι. Την ίδια στιγμή, σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, ο Δημητρός που θέλει να μιλήσει στην Αλεξάνδρα, πηγαίνει σπίτι της και τυχαία γίνεται μάρτυρας μιας πολύ σοβαρής εξέλιξης που αφορά στον φόνο. Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας στη μητέρα της προκαλεί την έκρηξη της Στάσας, η οποία εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, την πιέζει για άλλη μια φορά να μιλήσει για τον φόνο. «Ξέρεις τέτοιο

πράγμα και δεν έχεις βγάλει λέξη τόσο καιρό με τόσα κακά που μας έχουν βρει; Και καλύπτεις ποιον, τον δολοφόνο του πατέρα σου; Πήγαινε τώρα στον Στασινόπουλο να τα πεις όλα. Να τιμωρηθεί το κάθαρμα», φωνάζει. Εν τω μεταξύ, η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα, προκαλώντας την ανησυχία του Στράτου. Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί ν’ αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη.

Μετά την αποχώρησή τους από το σπίτι των Ραζίνηδων, ο Δημητρός που βρίσκεται έξω από το σπίτι πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. Εκείνη ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία. Στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με τη Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Αυτό όμως της φέρνει στον νου μια ανάμνηση που υπήρξε μοιραία στη ζωή της. Τότε που όταν ήταν παιδιά, ο Γιωργίκης έκοψε επίτηδες το σχοινί από την κούνια κι εκείνη έπεσε με αποτέλεσμα να μείνει για πάντα σακάτισσα. Αργότερα ο Γιωργίκης παρατηρεί τον κοιμισμένο Χρήστο, που ξυπνάει τρομαγμένος από έναν εφιάλτη, την ώρα που ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του είναι αποφασισμένος να μιλήσει.

Τρίτη (28/11)

Επεισόδιο 23

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας στην μητέρα της προκαλεί την έκρηξη της Στάσας, η οποία εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, την πιέζει για άλλη μια φορά να μιλήσει για τον φόνο. Εν τω μεταξύ, η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα, προκαλώντας την ανησυχία του Στράτου.

Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί ν' αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη. Μετά την αποχώρηση τους, ο Δημητρός που βρίσκεται έξω από το σπίτι πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. Εκείνη ενημερώνει την οικογένεια της, προκαλώντας ανησυχία. Στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με την Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Αυτό όμως της φέρνει στο νου, μια ανάμνηση που υπήρξε μοιραία στη ζωή της.