Οι Πανθέοι (23/11): Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (23/11): Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις, που αναμένονται και στο σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, της σειράς "Οι Πανθέοι" που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση).

Οι σημερινές Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, "Οι Πανθέοι"

Επεισόδιο 42

Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που της είχε κάνει τότε στα Γιάννενα να έρθει να δουλέψει στην κλινική του. Η Χρυσοστόμη θα έρθει από το σπίτι του Ανδρέα και θα αφήσει το δαχτυλίδι που έφτιαξε και είναι ίδιο με τα δαχτυλίδια που η Νένα είχε μοιράσει σε όλα τα παιδιά της εκτός από τον Ανδρέα.

Η απάντηση της πρωταγωνίστριας, Κάτιας Δανδουλάκη, για τα νούμερα τηλεθέασης και το κόψιμο της σειράς

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι, στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος. Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον της, εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει, με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ αδικημένη, δεν είχα τέτοια συναισθήματα. Αν δεν είχε επιτυχία κάτι που έκανα, μου άξιζε που δεν είχα επιτυχία και έπρεπε να κοιτάξω να βρω έναν τρόπο να έχω μια επιτυχία την επόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά μπροστά στις κάμερες.

«Είναι μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά, έχει πάρει το δρόμο της. Όποιος θέλει τη βλέπει, όποιος θέλει δεν τη βλέπει. Για μένα ήταν μια εξαιρετικά τολμηρή απόφαση, με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν», απάντησε η Κάτιας Δανδουλάκη έπειτα από σχετική ερώτηση.