Όρκος (23/11): Η Θάλεια οδηγείται έξω από μία χαρτοπαικτική λέσχη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Όρκος (23/11): Η Θάλεια οδηγείται έξω από μία χαρτοπαικτική λέσχη

Καθηλωτικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ" που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια να αναμένεται άκρως καθηλωτική (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση που σημείωσε) σήμερα, Πέμπτη 23 Νοέμβριου.

Οι σημερινές εξελίξεις, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ"

Επεισόδιο 3 - Προσωπείο

Με αφορμή την έναρξη της νέας πτέρυγας μεταμόσχευσης νεφρού στον Άγιο Συμεών, η Γαλάτεια κάνει μια ομιλία στο νοσοκομείο, η οποία προβληματίζει τον Φίλιππο. Μέσω της εκπομπής της, η Θάλεια οδηγείται έξω από μία χαρτοπαικτική λέσχη όπου μαζί με τον Φίλιππο και τον Ραφαήλ ανακαλύπτουν τον λόγο πίσω από την εμπλοκή ενός προσώπου-κλειδί στην υπόθεση...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Eπεισόδιο 4 - Παγίδα

Όσο η Θάλεια παρακολουθεί τη Σύλβια, ο Ραφαήλ καταλαβαίνει ότι κάποιος μέσα από το νοσοκομείο δίνει κρυφά πληροφορίες στον Σιρχάν. Η Μαριτίνα καταλαβαίνει ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και ο Ιάσονας αναρωτιέται μήπως έχει επιστρέψει ο Φίλιππος.

Η είδηση για ένα τροχαίο κάνει τον Φίλιππο να τρέξει στο νοσοκομείο, αλλά εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι άλλο από αυτό που περίμενε.