Παράδεισος των κυριών: Σούπερ αποκλειστικό! «Δεν θέλω να δώσεις το νεφρό σου» - «Θα κάνω τα πάντα ακόμα και αν πεθάνω»

Μαύρα σύννεφα πάνω από το γάμο Ντίνου και Μιράντας

Παράδεισος των κυριών: Σούπερ αποκλειστικό! «Δεν θέλω να δώσεις το νεφρό σου» - «Θα κάνω τα πάντα ακόμα και αν πεθάνω»

Στον Παράδεισο των κυριών, η σχέση του Ντίνου με την Μιράντα αρχίζει να έχει τριγμούς εξαιτίας της Νικολέτας, ενώ την ίδια στιγμή ο Σίμος δημιουργεί ερωτηματικά σε πολλούς από τους γύρω του και μπαίνει στο μικροσκόπιο του Ντίνου.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Τι συμβαίνει με Ντίνο και Μιράντα στον Παράδεισο των κυριών

Ο Ντίνος μετά τα τελευταία δυσάρεστα νέα ζητά από την Μιράντα: “σε παρακαλώ δεν θέλω να δώσεις το νεφρό σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου; Μιράντα σε λίγο θα έχουμε υιοθετήσει το παιδί μας. Τι θα γίνει αυτό αν πάθεις κάτι” της λέει, αλλά η Μιράντα είναι αδύνατον να δεχτεί: “Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου, ακόμα κι αν πρόκειται να πεθάνω” του λέει και του το ξεκόβει, κάνοντας τον Ντίνο να αρχίζει να πιστεύει ότι η σχέση τους δεν έχει γερά θεμέλια. …

Στο μεταξύ ο Σίμος πάει στο νοσοκομείο για να δει τι έχει γίνει με τον Αποστόλη: “Τι θέλεις εδώ, πως το έμαθες εσύ;” του λέει ο Πάρης γεμάτος καχυποψία και ο Σίμος φυσικά λέει ψέματα, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την Αμαλία: “Μου το είπε η Αμαλία που το έμαθε από τον Χριστόφορο” του λέει. Ωστόσο η Αμαλία τυχαία μαθαίνει το ψέμα του Σίμου και όταν εκείνος πάει να την φιλήσει, εκείνη τον απομακρύνει: “Γιατί είπες ψέματα ότι εγώ σου μίλησα για τον Αποστόλη. Θέλω να μου πεις την αλήθεια” του λέει και ο Σίμος παγώνει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 23/11 επεισόδιο της σειράς: «Ο πατέρας μου σκότωσε τον δικό σου πατέρα» - Η Μιράντα αποκαλύπτει το τραγικό μυστικό της

Ο Σίμος συνεχίζει όμως να έρχεται σε δύσκολη θέση από τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει η Αμαλία σε σχέση με την γενικότερη συμπεριφορά του. Εκείνος από την πλευρά του προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά η Αμαλία δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της πλέον σε αυτόν. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος βάζει ένα μεγάλο δίλημμα στην Μιράντα: “Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι. Διάλεξε τι θέλεις να κάνεις. Εμένα, τον γάμο μας ή το πρόβλημα με την κόρη σου” της λέει και δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους.

Στο μεταξύ ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για τη μυστική συνάντηση της Βικτώριας με τον Χρήστο και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Παράλληλα μεγάλη αναστάτωση γίνεται στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη. Η Όλγα και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους και ο Πάρης αγανακτισμένος από τα επανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του: “Εσύ έβαλες να τον σκοτώσουν. Είμαι σίγουρος” του φωνάζει. Φυσικά ο χαρισματικός Σίμος δεν αργεί να γυρίσει το παιχνίδι και να πείσει την Όλγα ότι ο γιος της χρειάζεται ιατρική βοήθεια: “το βλέπεις κι εσύ ότι δεν είναι καλά. Γιατί δεν τον πάς σε κανένα γιατρό. Κρίμα είναι” της λέει.

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή θα της εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό...» - Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον "Παράδεισο των Κυριών"

Υποψίες για τον Σίμο

Παράδεισος των κυριών Σίμος

Λίγο αργότερα ο Πάρης που έχει πάει στον “Παράδεισο” ακούει να λέει ο Σίμος στον Ντίνο ότι έμαθε για την καταστροφή του μαγαζιού από τον Πασχάλη όταν μέρες μετά έτυχε να περνάει απ΄έξω. Ο Πάρης παραξενεύεται γιατί ο Σίμος ήξερε πολύ πριν για τον “Παράδεισο” και έτσι ήρθε για να τον αγοράσει. Ανάλογες σκέψεις βασανίζουν τον Ντίνο: “Κάτι δεν μου αρέσει. Είμαι σίγουρος ότι ο Σίμος είναι μπλεγμένος με την φωτιά στον μαγαζί και θα το ψάξω” , λέει στην Μιράντα, η οποία όμως είναι αντίθετη σε αυτά που λέει… Ωστόσο ο Ντίνος επιμένει και ανακοινώνει στην Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει: “Θα του δώσω τα χρήματα που έχει βάλει και θα πάρω πίσω το μερίδιο του. Θέλω να φύγει από τον “Παράδεισο”. Θα κρατήσω την επιχείρηση μόνος μου”, της λέει. Μάταια προσπαθεί εκείνη να τον πείσει“Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο” του λέει εκνευρισμένη.