Η Γη της Ελιάς (27/11): «Δε νιώθω...» - Ανατροπή με την ανακοίνωση του Χρήστου πριν το γάμο του με την Αφροδίτη

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (27/11): «Δε νιώθω...» - Ανατροπή με την ανακοίνωση του Χρήστου πριν το γάμο του με την Αφροδίτη

Το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Η γη της ελιάς'' αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα (27/11) με τις εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές μιας και οι σχέσεις της Ιουλίας και του Στάθη βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Δείτε επίσης: Στιγμές αγωνίας για τη Δήμητρα - Σε κίνδυνο η ζωή της

Οι σημερινές (27/11) εξελίξεις στη σειρά ''Η γη της ελιάς''

Την ώρα που ο Κουράκος προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη Δήμητρα, η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους. Παράλληλα ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο: «Δεν είναι σωστό. Είναι θείος σου, είναι αίμα σου και πρέπει να τον γνωρίσεις», της λέει και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά-σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία. Η Αφροδίτη και ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα. Την επομένη η Αμαλία για μια φορά ακόμα προκαλεί κάνοντας αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα, ενώ ζητάει να την εκπαιδεύσουν: «Θέλω να μάθω πώς μαζεύουν τις ελιές», αναφέρει. Παράλληλα ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 55

Στο μεταξύ η Αννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη: «Πάντως να ξέρεις, εγώ δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Αρα δεν σκοπεύω να το κρατήσω. Σου το λέω από τώρα για να μην έχουμε καβγάδες». Εκείνος της λέει ότι είναι δική της η απόφαση, αλλά κατά βάθος στενοχωριέται γιατί θέλει το μωρό.

Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του, ενώ η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος δείχνει φανερά πια το ενδιαφέρον του για εκείνη και έρχονται επικίνδυνα κοντά. Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει και με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της: «Ακου να σου πω. Τέρμα τα αστεία, δεν μπορείς να παίζεις», του ξεκαθαρίζει.

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω η οποία είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη και την έφερε για να την καμαρώσουμε. Θα σκάσω, αλήθεια. Μου έχει ανέβει η πίεση. Ετσι μου έρχεται...», λέει και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν: «Χάιδω, σε παρακαλώ ηρέμησε. Το ότι είναι δίπλα του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λυκούργος είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ», της τονίζει η Μαργαρίτα.