Παγιδευμένοι (27/11): Ανδρέας και Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (27/11): Ανδρέας και Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Αγωνιώδεις θα είναι και σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά εποχής "Παγιδευμένοι", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΑΝΤ1, και έχει καθηλώσει από την περυσινή σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Ανδρέας και ο Παναγιώτης θα οδηγηθούν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από τη συμπλοκή που είχαν (δείτε εδώ τις σοκαριστικές εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Οι σημερινές εξελίξεις, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17

Μετά τη συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, ο Ανδρέας και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τρέμει για τη ζωή του Ανδρέα που είναι επιστήθιος φίλος του, αλλά και για του Παναγιώτη αφού θα κατηγορηθεί ότι τον δολοφόνησε σκοπίμως. Στο σημείο φτάνει και ο Βερβερίδης. «Ποιος πυροβόλησε τον εγγονό μου;», φωνάζει. «Εγώ. Ετρεξε να ξεφύγει και πυροβόλησε τον αστυνόμο. Προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά εκείνος δεν άκουσε», του απαντάει ο Δημήτρης. «Προσευχήσου να μην πεθάνει, αλλιώς…», είναι η απάντηση του επιχειρηματία. Ο Αλέκος που έχει αναλάβει την υπόθεση, του κάνει νόημα να μην πει τίποτα περισσότερο. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας εγχειρίζεται και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και περισσότερο η κόρη του. Ο Δημήτρης κλαίει. «Είναι άσχημα. Είναι και οι δύο άσχημα», λέει στην Αννα.

Η Αννα, η Αγγελική και ο Σταύρος βρίσκονται στο πλευρό του Ανδρέα και φυσικά η Δανάη που φοβάται πολύ για τον μπαμπά της. Ο Πάνος, από την άλλη, εξαπολύει απειλές προς όλους, έχοντας στο πλευρό του τον Αλέκο, ο οποίος, μέσα από αυτή την κατάσταση, ψάχνει τρόπους να παγιδέψει τον Δημήτρη. Ο Παναγιώτης πεθαίνει και ο Δημήτρης κλαίει με μαύρο δάκρυ. «Δεν φταις εσύ», του εξηγεί η Αννα. «Εισαγγελέα», του φωνάζει ο Βερβερίδης. «Τα συλλυπητήρια μου», του απαντάει εκείνος. «Νομίζεις ότι με αυτό καθάρισες; Τόσο εύκολα; Σκότωσες τον εγγονό μου. Αυτή είναι η δικαιοσύνη σου; Μακάρι να καταστραφείς εσύ και η οικογένειά σου. Να πας στην κόλαση», είναι τα σκληρά λόγια που ακούει ως απάντηση.

Αργότερα ο Σταύρος προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη ότι έκανε το σωστό, όμως εκείνος είναι απαρηγόρητος. Το ευτύχημα είναι ότι ο Ανδρέας τα καταφέρνει και διαφεύγει τον κίνδυνο. Στο μεταξύ ο Αλέκος λέει στον Βερβερίδη: «Νομίζω ότι ο εγγονός σου δολοφονήθηκε. Τον διάλεξαν ως θύμα και η εντολή δόθηκε από τον εισαγγελέα». «Τότε τι κάνεις εδώ; Ανέλαβε δράση και βάλε τον στη φυλακή», του απαντάει εκείνος. «Πίστεψέ με, ο στόχος μου είναι να εκδικηθώ τον θάνατο όχι μόνο του Παναγιώτη αλλά και του γιου μου του Αγγελου. Θα το πάω μέχρι τέλους. Ο Δημήτρης Μαρκέτος δεν θα τιμωρηθεί μόνο για τον φόνο. Θα καταστρέψω την τιμή του και την καριέρα του», είναι τα λόγια του.

Δείτε επίσης: «Ήταν δύσκολο το γύρισμα στο ψυγείο του νεκροτομείου» - Η Μαριλένα Ράδου μιλά για το τέλος της στη σειρά Παγιδευμένοι