Παράδεισος των Κυριών (27/11): Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Τραγικές εξελίξεις για τη Στέλλα

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (27/11): Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Τραγικές εξελίξεις για τη Στέλλα

Την Δευτέρα (27/11) θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Ο Παράδεισος των κυριών'' με τις εξελίξεις να είναι σημαντικές λίγο μετά το τηλεφώνημα της Μιράντας με τον Ντίνο, που τους ξάφνιασε!

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή θα της εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό...» - Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον "Παράδεισο των Κυριών"

Οι σημερινές (27/11) εξελίξεις στη σειρά ''Ο Παράδεισος των Κυριών''

Ενα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον Παράδεισο αλλά κυρίως στον Βλησσάρη, καθώς μαθαίνει ότι έχει πλημμυρίσει το χωριό του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του… Στο μεταξύ ο Φώτης αντιλαμβάνεται ότι πάει να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά απ’ αυτά που μπορεί να κολυμπήσει, όταν τον επισκέπτεται η Βικτώρια και με άγριες διαθέσεις του λέει: «Δώσε μου πίσω τα λεφτά που μου πήρες, δεν έχω συνηθίσει να με κοροϊδεύουν» κι εκείνος τα δίνει γιατί δεν θέλει να μπλέξει.

Ενα μαύρο σύννεφο σκεπάζει τον Ντίνο, κάποιες αμφιβολίες που του έχουν γεννηθεί δεν τον αφήνουν να χαρεί τίποτα, καθώς δείχνει να ζηλεύει την Αμαλία και να αναρωτιέται αν την έχει ξεπεράσει: «Νομίζω ότι έχω ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν», λέει στον Βύρωνα, ο οποίος του απαντάει: «Κάνεις λάθος. Αυτή τη στιγμή απλά έχει θιχτεί ο εγωισμός σου». Την ίδια ώρα η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η Στέλλα κάνει και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ματούλα όμως δεν ξέρει πώς να φερθεί, καθώς ανακαλύπτει και πάλι το ψέμα της. Παράλληλα η Σύρμω δίνει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα που έχει για τον γιο της, ενώ ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και από τον Σίμο και αποφασίζει να παρακολουθήσει τη Δωροθέα, η οποία συνομιλεί με τον Αποστόλη.

Η Βικτώρια έχει στείλει γράμμα στον Αγη για να συναντηθούν και να του δώσει στοιχεία για τους πραγματικούς του γονείς.

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 46

Το σχέδιό της Βικτώριας είναι να βγάλει τον Άγη από τη μέση και απειλώντας με όπλο τη Λιζέτα και μπροστά σε στημένη κάμερα της ζητάει να τον πυροβολήσει: «Αν θέλεις να φύγεις και να πας στο παιδί σου, θα το κάνεις», της λέει (δείτε εδώ αποκλειστικό). Την ίδια στιγμή η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα που έλαβε, ότι ο Αγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει. Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, κινητοποιείται αμέσως και ειδοποιεί την αστυνομία.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της Ολγας με τον Σωτήρη βγαίνει εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει. Ετσι πιάνει τη Δωροθέα και την εκβιάζει: «Αν θέλεις την περιουσία, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να χωρίσεις την Ολγα από τον μπάτσο». Την ίδια ώρα η υγεία της Στέλλας, με τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις αλλά με τη θολή ψυχολογική της εικόνα, οδηγεί τους γιατρούς σε μια απόφαση που θα την εξοργίσει: «Δυστυχώς χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε ψυχιατρική κλινική», λένε οι γιατροί. Παράλληλα ο Πάρης υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα: «Γνωρίζεις πού βρίσκεται ο πατέρας μου;».

Ο παράδεισος των κύριων ALPHA