Ο Γιατρός (27/11): «Μπορεί να πεθάνει αυτή και το παιδί της» - Σε κατάσταση πανικού ο Ανδρέας

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (27/11): «Μπορεί να πεθάνει αυτή και το παιδί της» - Σε κατάσταση πανικού ο Ανδρέας

Τη Δευτέρα (27/11) θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Ο Γιατρός'' με τη σημερινή ιστορία να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με όλες τις άλλες, καθώς θα περάσει συγκλονιστικά μηνύματα για την ''Ιδιοτέλεια'', που είναι και ο τίτλος του επεισοδίου (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (27/11) εξελίξεις στον ''Γιατρό''

Επεισόδιο 13: «Ιδιοτέλεια»

Ο Ανδρέας μαθαίνει από το Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal από την αγορά - του φαρμάκου που χορήγησε με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο - και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση περισσότερο σε βάθος. Η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ' τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκειά της βάρδιας του.

Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη για το πως νιώθει γι' αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Τέλος, στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος η αγγελική καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει.

Το επεισόδιο του Γιατρού «σημάδευσε» το τηλεοπτικό κοινό

Το βράδυ της Δευτέρας (20/11) είδαμε έναν συρμό του ηλεκτρικού να εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετέτρεψε όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών.

Όλοι βρισκόντουσαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με το άγχος να τους κυριεύει. Συναισθήματα που οι ηθοποιοί με την υποκριτική τους τα πέρασαν τόσο έντονα στο τηλεοπτικό κοινό που εννοείται δεν έχασε χρόνο και μέσω της πλατφόρμας του Twitter θέλησε να μοιραστεί σκέψεις.

«Γροθιά στο στομάχι. Σα να βιώνουμε ξανά εκείνη την Τρίτη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ», «Πόσες μνήμες έχει ξυπνήσει αυτό το επεισόδιο» και «δεν έχω λόγια γι' αυτό το αριστούργημα» ήταν κάποια από τα σχόλια που άφησαν οι τηλεθεατές.