Το Ναυάγιο: «Μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή...» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Μάκη και τη Λίνα

Σοκ στα επόμενα επεισόδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή...» - Αποκάλυψη

Καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 28/11 ο Δημήτρης Καπουράνης και η Αθηνά Ροδίτου, δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς "Το Ναυάγιο". Ο πρώτος υποδύεται τον Μάκη και η δεύτερη τη Λίνα, δύο παιδιά που είναι ερωτευμένα, όμως φαίνεται πως τα προβλήματα ανάμεσά τους είναι πολλά.

Αν και οι δυο τους προσπάθησαν να μην αποκαλύψουν πολλά, η Ελένη Μενεγάκη δεν κρατήθηκε και πέταξε τη "βόμβα" για την εξέλιξη του σίριαλ και τη σχέση των δύο νεαρών, η οποία θα κλονιστεί. Το μυστικό των γονιών τους έρχεται στη φόρα.

Αποκάλυψη "φωτιά" για το Ναυάγιο

  • Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς να το ξέρετε, οι γονείς σας, κάτι είχαν στο παρελθόν.
  • Δημήτρης Καπουράνης: Τα προβλήματά μας είναι περισσότερα. Οι χαρακτήρες μας είναι αυτοί που συγκρούονται πιο πολύ...
  • Αθηνά Ροδίτου: Εγώ είμαι αντιδραστική, δεν ακούω και πολύ τι μου λένε γύρω μου. Ο Μάκης προσπαθεί να με συμβουλεύσει, δεν το καταφέρνει και κάπως υπάρχει μία ένταση όλη την ώρα.
  • Δημήτρης Καπουράνης: Σίγουρα δεν είναι εύκολο την εποχή εκείνη να αποδεχθεί κανείς ότι κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Όλη αυτή η ανάγκη να μπει στον χώρο αντανακλά στο Μάκη όχι τόσο καλά... Οπότε είναι ένα πεδίο συγκρούσεων αυτό.

Και αφού πέρασαν σε διαφημίσεις, επειδή η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε πως οι δύο ηθοποιοί δεν ήθελαν να πουν πολλά, έκανε την αποκάλυψη μόνη της, με εκείνους να το επιβεβαιώνουν.

  • Ελένη Μενεγάκη: Θα το πω εγώ! Γιατί έτσι το κατάλαβα... Αυτοί οι άνθρωποι είχαν σχέση και μπορεί μέσα από αυτή τη σχέση που είχαν, την οποία εσείς δεν γνωρίζετε, μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή της Λίνας. Ρε τι γίνεται σε αυτή τη ζωή;
  • Δημήτρης Καπουράνης: Σίγουρα θα δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό
  • Αθηνά Ροδίτου: Θα πληγωθείς εσύ...
  • Δημήτρης Καπουράνης: Θα είναι πολύ κακό για τον Μάκη γιατί δεν συμπαθεί και τον πατέρα...

Δείτε επίσης τις αποψινές (28/11) εξελίξεις στο Ναυάγιο: Η Ειρήνη "σπαρταράει" στην αγκαλιά του Ιπποκράτη - «Δεν θέλω να σας χάσω»