Η Μάγισσα: «Με απάτησε με αυτό το δουλικό!» - Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο όταν παραδέχεται σε όλους την αλήθεια για το μωρό

«Τον άτιμο, θα τον σκοτώσω»

Η Μάγισσα: «Με απάτησε με αυτό το δουλικό!» - Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο όταν παραδέχεται σε όλους την αλήθεια για το μωρό

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Μάγισσας. Η οικογένεια Λάσκαρη μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς, αλλά ο Μάρκος θα ταράξει συθέμελα τον πύργο της οικογένειας, καθώς αποκαλύπτει πως ο πατέρας του μωρού είναι ο ίδιος!

Ενα όραμα της Θεοφανώς για τον Αντρέι τους φέρνει κοντά, αλλά η φιλία τους παρεξηγείται από τον Μάρκο, ο οποίος τρελαίνεται από τη ζήλια του. Εφιστά την προσοχή του Αντρέι να μείνει μακριά της και αυτό προκαλεί τις υποψίες του Ρώσου αξιωματικού για το ενδιαφέρον του νεαρού προς τη Θεοφανώ. Στο μεταξύ, η σχέση της Θεοφανώς και του Μάρκου βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το μυστικό της ότι είναι έγκυος γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση τους θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει το «δουλικό», όπως την αποκαλεί είναι του άνδρα της, ενώ η εξέλιξη αυτή κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ομως, ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και αποκαλύπτει στη Δαμιανή: «Πρέπει να εμποδίσεις τον γάμο αυτό, μάνα», της λέει και η Δαμιανή θορυβείται:

Διαβάστε επίσης: Τέλος «Η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί ενώ «χτύπησε» σε νούμερα τηλεθέασης τον Σασμό

«Μάρκο, τι είναι αυτά που λες; Η κοπέλα είναι έγκυος και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της. Εσένα τι σε νοιάζει, αναρωτιέμαι». Και τότε ο Μάκρος ρίχνει της αποκαλύπτει πως: «Είναι φίλοι, παντρεύονται μόνο και μόνο για να καλύψει η Θεοφανώ την εγκυμοσύνη της». Η Δαμιανή σοκάρεται: «Τι εννοείς, Μάρκο; Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε, μίλα ανοιχτά», και τότε ο γιος της, της ρίχνει τη βόμβα: «Το παιδί είναι δικό μου, μάνα! Αγαπιόμαστε από παιδιά με τη Θεοφανώ». Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Μάγισσα ΑΝΤ1 εξελίξεις επόμενα επεισόδια

«Τι είναι αυτά που λες, Μάρκο, τι τρέλες είναι αυτές; Εμαθες όσα γινόντουσαν με τον Μιχάηλ και την Αναστασία πίσω από την πλάτη μου, ξέρεις το πόσο υπέφερα τόσα χρόνια και τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο με τη Μεταξία; Ντροπή σου. Εχασες κάθε σεβασμό που σου είχα», του λέει. Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες, ενώ η Θεοφανώ κι ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ομως, μετά την αποκάλυψη του Μάρκου η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά καθώς, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η Θεοφανώ μετά τη γέννα πρέπει να φύγει απ’ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο

Οπως ήταν αναμενόμενο μια τέτοια είδηση μόνο χαμό θα μπορούσε να φέρει στον πύργο των Λασκαραίων: Τι δουλειά έχει ένας Λάσκαρης με ένα δουλικό, είναι η απορία όλων, ενώ πολλά από τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αποκτούν πλέον νόημα. Η Μεταξία, αν και όλο αυτό το διάστημα απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του,του οποίο μάλιστα ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη.

«Πήγατε να με βγάλετε τρελή όλοι σας! Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Κι εσύ, Μάρκο, μου υποσχέθηκες πως θα με αγαπάς και θα είσαι πάντα δίπλα μου και με πρόδωσες», του λέει και εκείνος δεν της λέει τίποτα. Εκείνη του ανακοινώνει πως: «Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι σε αυτό τον πύργο, φεύγω! Γυρίζω στους γονείς μου», και φεύγει. Η Μεταξία πάει στον πύργο των Γερακάρηδων και όλοι αναρωτιούνται τι έχει γίνει και γύρισε κοντά τους. «Τι συνέβη κόρη μου; Γιατί άφησες τον άνδρα σου;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει:

Μάγισσα Αντ1 μεταξία χωρίζει μάρκο

«Με πρόδωσε πατέρα! Με απάτησε με αυτό το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του», λέει με δάκρυα και ο Σπήλιος γίνεται έξω φρενών! «Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε έδωσα σ' αυτή τη φάρα, κόρη μου». Ο Μάρκος πάει να βρει τη Μεταξία για να τη φέρει πίσω στον πύργο, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο για να το κάνει: «Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της», κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δυο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μάγισσα (11/12): «Τι σχέση έχει ο Αντρέι;» - Ο Κανέλλος "λύνει" το κουβάρι του μεγαλύτερου μυστικού των Λασκαραίων

Η Μάγισσα: Πέτρα του σκανδάλου η Θεοφανώ - Διώχνει την Μετάξια και μαθαίνει το μυστικό του Αντρέι

Αποχώρησε από τη Μάγισσα και ανακοίνωσε το τέλος στο Instagram - «Τόσους μήνες δουλεύαμε όλοι μαζί για να...»

Η Μάγισσα: Αποκλειστικό! «Διώξτε την μάγισσα είναι του Σατανά» - Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο

Η Μάγισσα (6/12): «Θα την σφάξω με τα ίδια μου τα χέρια» - Η Μεταξία σκοτώνει την Δαμιανή;

Η Μάγισσα (5/12): «Γιατί μου έφυγες έτσι;» - Ανατριχιάζει το μοιρολόι της Γερακίνας πάνω από τον τάφο του Πετρούνη

Η τηλεθέαση της Τρίτης 28/11: Ποιοι έκαναν μονοψήφια και ποιοι διψήφια;

Η Μάγισσα: Η Κερασίνα πιάνει στα πράσα Τζανή και Μεταξία σε “καυτές” προσωπικές στιγμές

Η Μάγισσα: «Είσαι Λάσκαρης» - Αποκλειστικά η συγκλονιστική στιγμή που ο Αντρέι μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του