Ο Πρώτος από εμάς (29/11): Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά - Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς (29/11): Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά - Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της νέας σειράς Ο Πρώτος απο Εμάς, θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης 29/11, στον ΑΝΤ1. Απόψε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά ενώ η Ελενα εξομολογείται κάτι στον Δάναη που θα κάνει τον Αλέξη να απομακρυνθεί (δείτε εδώ τον χθεσινό νικητή της τηλεοπτικής αναμέτρησης).

Οι σημερινές (29/11) εξελίξεις στη σειρά ''Ο Πρώτος από εμάς''

Επεισόδιο 21

Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά, αλλά η αντίδρασή της είναι αναπάντεχη. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος είναι ακόμα τσακωμένος με τον Αλέξη. Ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο να τον παραμελεί και ενημερώνει τον Φίλιππο για την παραίτησή του. Η Ελενα στο μεταξύ εξομολογείται κάτι στον Δάναη που θα τον κάνει να απομακρυνθεί από κοντά της. Πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της και γίνεται η αιτία να μάθει η Σοφία το μυστικό της Κάτιας για το παιδί που περιμένει από τον Αλκη.

Η Σοφία θυμώνει με τις φίλες της που δεν είχαν μοιραστεί μαζί της, τόσο καιρό, αυτό το μυστικό. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Εβαν φεύγει για δουλειά στη Γερμανία. Η Κάτια μένει στο σπίτι μόνη της και μια αιμορραγία θα την αναστατώσει. Ο Αλκης συνοδεύει την Κάτια στη γυναικολόγο της και περιμένει κι εκείνος με αγωνία να μάθει αν το παιδί τους είναι καλά.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: