Σασμός: Σκότωσε τον φονιά του γιου της - Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές με τη δολοφονία του Λαζάρου από τη Βασιλική

«Δε θα μας λείψεις σκουλήκι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Το βράδυ της Τετάρτης (29/11) προβλήθηκε άλλη μια συγκλονιστική σκηνή στο Σασμό, καθώς η Βασιλική μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου έχει αρχίσει να γίνεται ''ένα'' με όλα όσα κατέκρινε και υποδείκνυε στο γιο της να μην κάνει.

Ο Λάζαρος λοιπόν μπήκε στο στόχαστρο και έτσι η Βασιλική με τη βοήθεια της Καλλιόπης, στάθηκε μπροστά του και τον δολοφόνησε. Η σκηνή της πάλης ανάμεσά τους, αλλά το τέλος του φονιά του γιου της συγκλόνισε τους χρήστες του twitter με άλλους να λυτρώνονται από τη σκηνή και άλλους να κατηγορούν τη Βασιλική, πως έγινε και εκείνη φόνισσα.

Δείτε επίσης: Σασμός - αποκλειστικό: Ο Αντρέας συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φόνο που έκανε η Βασιλική στο Σασμό


Πέμπτη Επεισόδιο 39

Η αγωνία του Τόλη για τη Λεμονιά κορυφώνεται με μια έκπληξη που αφορά στην αποκάλυψη του έρωτά της για έναν άλλον άντρα. Η κοπέλα του ζητά απεγνωσμένα να τη βοηθήσει και ο Τόλης, που θέλει να βλέπει τους γύρω του ευτυχισμένους, δεν της αρνείται τη βοήθειά του. Το αστυνομικό τμήμα και κυρίως ο Αντώνης με τον Γιώργο, την Ντίνα και τον Μύρωνα δεν σταματούν τις έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Αντρέας πάντως είναι σίγουρος πως πίσω από το γεγονός αυτό είναι ο Μαθιός Σταματάκης και ετοιμάζουν με τον Τηλέμαχο την επόμενη κίνησή τους για να τον οδηγήσουν στο χώμα. Την ίδια ώρα ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να πάει να παραδοθεί στην αστυνομία αλλά δεν μιλάει σε κανέναν για τα σχέδιά του. Η Βασιλική όμως θα τον προλάβει ανακοινώνοντάς του πως θα τον κάνει ξανά πατέρα. Ο Μαθιός είναι συγκλονισμένος και χαίρεται που η ζωή τούς δίνει μία ακόμα ευκαιρία. Προς το παρόν πάντως αναβάλλει την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα...

Δείτε επίσης: Ένα τουφέκι θα του πάρει την ζωή - Αυτό είναι το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού από τον Αντρέα!