Έρωτας Φυγάς: Θανάσιμος κίνδυνος για την Μαργέτα - Αποκαλύπτεται ότι ζει!

«Ξέρω ποια είσαι»

Έρωτας Φυγάς: Θανάσιμος κίνδυνος για την Μαργέτα - Αποκαλύπτεται ότι ζει!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην επιτυχημένη σειρά του Opentv, Έρωτας Μετά! Η Μαργέτα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι της Κηφισιάς, ενώ το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η ζωή της θα διατρέξει μεγάλο κίνδυνο αφού οι εχθροί που έχει είναι πολλοί.

Ο Ιάσoνας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος τείνει χείρα βοηθείας για να τον σώσει από την καταστροφή. Ο Κοντογιάννης, από τη μία καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσονα και απ’ την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου, χωρίς εκείνος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να ‘χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα εξακολουθεί να βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετό της και οι προμήθειες τελειώνουν, ενώ ο Ιάσoνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη μητέρα του έχει σχεδόν αδειάσει. Ετσι στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο.

«Καταχράστηκες την περιουσία της μάνας μου. Δεν περίμενες ούτε το μνημόσυνό της», του φωνάζει. «Ιάσονα, παραλογίζεσαι. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο και το ξέρεις. Ελα στα συγκαλά σου», του απαντάει εκείνος. Η θολωμένη κρίση του Δεμερτζή τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία που επιχειρεί να τον ηρεμήσει. Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Ο Ιάσονας στα ίχνη της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς: Θανάσιμος κίνδυνος για την Μαργέτα - Αποκαλύπτεται ότι ζει!

Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας έφτασε και το Κιάρι βυθίζεται σε πένθιμη ατμόσφαιρα. Ο Ιάσoνας, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό του στην Αμερική με την Αλεξάνδρα, αλλά και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα. Ομως, η υλοποίησή της θα ταράξει τον Στέφανο σχετικά με το ξεσκέπασμα της κρυψώνας της Μαργέτας. Κι αυτό γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι στην Κηφισιά, όπου κρύβεται η μητέρα του. Κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά καταστροφικό.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: «Χωρίζουμε! Ζήσε με τον Μάρκο» - Το γράμμα που παίρνει στα χέρια του ο Ιάσονας και δίνει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα

Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα έχει αντιμετωπίσει έναν ακόμη εχθρό εκτός από τον Κοντογιάννη και τους παρακρατικούς: Τη γειτόνισσά της, τη Χαριτίνη. Ενας ακόμα φάκελος καταφθάνει και… φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητάς. «Ξέρω ποια είσαι», γράφει το σημείωμα.

Ο εκβιασμός

Η ενοχλητική γειτόνισσα, η Χαριτίνη, δεν μένει στα σημειώματα. Εμφανίζεται κι εκβιάζει τη Μαργέτα να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, που δε διαθέτει, για να μην αποκαλύψει ότι ζει. «Αν θέλεις να μη μάθει κανείς ότι δεν έχεις πεθάνει, και ότι απλά κρύβεσαι, φρόντισε να τα βρεις. Διαφορετικά ίσως πεθάνεις στ’ αλήθεια γιατί απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν έχεις λίγους εχθρούς», της ξεκαθαρίζει. Η Μαργέτα πλέον νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σκέφτεται ότι ίσως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί με ό,τι συνέπειες συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρδέλη και το περιοδικό Tv24