Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η απόφαση του OPEN

Αναβρασμός στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η απόφαση του OPEN

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, Έρωτας Φυγάς. Δυστυχώς μετά τα Χριστούγεννα, το OPEN πήρε την απόφαση να ρίξει ξαφνικούς τίτλους τέλους, με αποτέλεσμα να μην προβληθεί ποτέ το τέλος των ηρώων.

Την είδηση έκανε γνωστή η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day του ALPHA, δίνοντας επίσης και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά. Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να είχαν ανέβει (δείτε εδώ τα ποσοστά), ωστόσο άλλος είναι ο λόγος για το πρόωρο φινάλε.

Τι συμβαίνει και κόβεται ο Έρωτας Φυγάς

Παρά το γεγονός πως ο Έρωτας Φυγάς ξεκίνησε με μονοψήφια νούμερα, κατάφερε να φτάσει στα διψήφια και να δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, έχοντας γίνει ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. Ωστόσο, το γεγονός πως η παραγωγή της σειράς είναι ακριβή, έκανε το κανάλι να φτάσει στο σημείο να σταματήσει η σειρά.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η παραγωγή των "Αργοναυτών" έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα στους ηθοποιούς, παρά το γεγονός πως το OPEN χρωστάει πολλά χρήματα στην εταιρία.

Μάλιστα, η barking well που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού, αρνήθηκε να αναλάβει την παραγωγή της λόγο του οικονομικού βάρους. Χθες 29/11 ενημερώθηκαν και οι συντελεστές της σειράς μέσω mail, με το γύρισμα του 90ου επεισοδίου να γίνεται σε βαρύ κλίμα για τους πρωταγωνιστές.

Να σημειωθεί πως ο Έρωτας Φυγά θα ρίξει οριστική αυλαία στο 110 επεισόδιο και δεν θα δούμε πως θα καταλήξουν οι ηθοποιοί...

Το σημερινό 30/11 επεισόδιο 60

Η ανησυχία της Αννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην πρωτεύουσα τείνει να αποκαλυφθεί. Ευτυχώς καταφέρνουν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ινκόγκνιτο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Αφού ο μπράβος σταματάει να αποτελεί πια απειλή, ο Στέφανος ετοιμάζεται να πάρει την Αννα και να επιστρέψουν πίσω στη Μεσσήνη, αφήνοντας τη Μαργέτα στην Αθήνα. «Να προσέχετε και όπως είπαμε. Κανείς δεν πρέπει να μάθει ακόμα ότι ζω. Οχι πριν όλα γίνουν όπως πρέπει. Είναι θέμα ζωής και θανάτου, όσο κι αν αυτό είναι σκληρό», τους επισημαίνει η Μαργέτα. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος, νομίζοντας πως έχει απομακρύνει τη Νότα, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας… δεν έχει καταλάβει τίποτα! Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν και ότι έχουν υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο τους. Η ευτυχία τους είναι πιο κοντά από ποτέ.

Δείτε επίσης: Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας