Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»

Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια

Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»

Ο Πάρης στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, αποφασίζει να «καρφώσει» τον πατέρα του στην αστυνομία και τους λέει που θα συναντηθούν για να τον συλλάβουν. Ομως, ο Αποστόλης για μια ακόμα φορά το σκάει και λίγο αργότερα μετά από διάφορα που μεσολαβούν, αποφασίζει να παραδοθεί!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Αποστόλης μετά την ενέδρα της αστυνομίας και απογοητευμένος από την προδοσία του γιου του, επιστέφει στη Μάγια, που είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί. Ομως, την ίδια στιγμή που η Μάγια παρηγορεί στην αγκαλιά της τον Αποστόλη, μπαίνει ξαφνικά ο Φώτης και του επιτίθεται: «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου; Θα σε σκοτώσω», ουρλιάζει και βγάζει μαχαίρι για να σκοτώσει τον Αποστόλη. Η Μάγια έντρομη μπαίνει στη μέση για να τον προστατέψει και ο Φώτης την μαχαιρώνει κατά λάθος. Ο Αποστόλης φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου, όπου εκεί φτάνει και η Βικτώρια.

Αφού συζητούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καταλαβαίνουν ότι ο κλοιός στενεύει και είναι θέμα ωρών να επέμβει η αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Χρήστος έχει άλλη άποψη και είναι έτοιμος να κάνει ακόμη ένα φόνο. Κι αυτή τη φορά ο στόχος του είναι ο Αποστόλης. Ωστόσο, συνειδητοποιεί, πως αν το κάνει είναι καταδικασμένος. Με τη βοήθεια της Βικτώριας, ψάχνουν τρόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν και να μην αποκαλυφθούν τα πάντα στην αστυνομία. Ετσι προτείνουν μια λύση στον Αποστόλη: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα παραδοθείς και θα τα ρίξεις όλα στον Δούβλη και ότι εσύ υπήρξες ένα από τα μεγαλύτερα θύματά του», του λένε.

Δείτε επίσης στο σημερινό 30/11 επεισόδιο: O Σίμος παίζει σκληρό παιχνίδι στην πλάτη της Αμαλίας - «Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας όπλο»

Παράδεισος των κυριών Μάγια

Η μεγάλη απόφαση στον Παράδεισο των κυριών

Ο Αποστόλης βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα μετά την πρόταση που του έκαναν η Βικτώρια και ο Χρήστος. Λίγο αργότερα, η Φρόσω ανυποψίαστη ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπει μπροστά της τον Αποστόλη. Η κοπέλα τα χάνει και φωνάζει την Ολγα, η οποία μόλις τον βλέπει αρχίζει να ουρλιάζει: «Φύγε, φύγε τώρα από μπροστά μου, εξαφανίσου», φωνάζει και εκείνος έντρομος προσπαθεί να τη σταματήσει: «Σταμάτα, μη φωνάζεις, θα παραδοθώ», της λέει. Αμέσως μετά, ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και «πουλάει το παραμύθι» που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια. Προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι ο Δούβλης βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν τα θύματά του. Στο μεταξύ, ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και ο Αποστόλης του υπόσχεται πως είναι το μοναδικό άτομο, που πρόκειται να εκμυστηρευτεί την αλήθεια.