Πότε ρίχνει αυλαία οριστικά ο «Έρωτας Φυγάς»: Βαρύ το κλίμα στα γυρίσματα - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Αντιδράσεις και απογοήτευση από τους ηθοποιούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πότε ρίχνει αυλαία οριστικά ο «Έρωτας Φυγάς»: Βαρύ το κλίμα στα γυρίσματα - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Ίσως να μην ήταν έκπληξη για όσους γνώριζαν τις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν για να συνεχίσει η σειρά, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν στενάχωρο με δεδομένο ότι πρόκειται για μία ποιοτική σειρά, που ανέβαζε τον μέσο όρο του Open σε τηλεθέαση και είχε κερδίσει διθυραμβικά σχόλια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό.

Οριστικά «αυλαία» ρίχνει σύντομα ο «Έρωτας φυγάς», κάτι που ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς μέσω email τις προηγούμενες μέρες, με την πρωταγωνίστρια της σειράς Ντάνη Γιαννακοπούλου να αντιδρά έντονα στα social (διαβάστε εδώ τι έγραψε το πρωί της Πέμπτης 30/11) και να επιβεβαιώνει έτσι την δυσάρεστη είδηση.

Τον Μάρτιο το φινάλε του «Έρωτα Φυγά»

Έρωτας Φυγάς

Παρά τις πρώτες αναφορές που έκαναν λόγο για ξαφνικό τέλος στη σειρά, ίσως και λίγο μετά τις γιορτές, τελικά δόθηκε παράταση από την πλευρά του καναλιού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τον Μάρτιο θα πέσει οριστικά το φινάλε στον «Έρωτα Φυγά», ώστε να γίνουν ομαλά οι αλλαγές στο σενάριο το επόμενο διάστημα και να υπάρξει μία υποτυπώδης ολοκλήρωση στις ιστορίες των ηρώων, που πάντως ήδη πρόκειται να μεταβληθούν σημαντικά συγκριτικά με το αρχικό πλάνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα στα γυρίσματα ήταν «βαρύ» τις προηγούμενες ημέρες, με αρκετούς ηθοποιούς να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους για τις συγκεκριμένες εξελίξεις καθώς και για την τύχη αυτού του σίριαλ που κατά γενική ομολογία δεν την άξιζε. «Χωρίς λόγο» ήταν οι λέξεις που ακούγονταν περισσότερο, και που επανέλαβε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε ανάρτησή της.

Μιλώντας για τις διαδικτυακές αντιδράσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίσθημα επικρατεί και στο Χ (πρώην twitter) όπου αρκετοί χρήστες αποχαιρετούν με αγάπη τον «Έρωτα Φυγά» και τους πρωταγωνιστές που αγάπησαν. Πέρα από τις ερμηνείες και τη γενικότερη δουλειά που έγινε, οι πιο ενημερωμένοι δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και ότι τα νούμερα τηλεθέασης σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτό το πρόωρο φινάλε.