Η Γη της Ελιάς (1/12): «Μπορείς να μου πεις τι στο καλό κάνει;» - Απρόοπτες επισκέψεις και μία ξαφνική εγκυμοσύνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (1/12): «Μπορείς να μου πεις τι στο καλό κάνει;» - Απρόοπτες επισκέψεις και μία ξαφνική εγκυμοσύνη

Συγκλονιστικές θα είναι και σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στη σειρά "Η Γη της Ελιάς", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega, αφού θα έρθουν τα πάνω κάτω με επισκέψεις και εγκυμοσύνες. Η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία και είναι ιδιαίτερα αγαπημένη στο κοινό (δείτε εδώ)

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στη σειρά "Η Γη της Ελιάς" του MEGA;

Επεισόδιο 58

Η Αθηνά για μια ακόμα φορά ενοχλείται έντονα από την Αμαλία, η οποία πηγαίνει στους ελαιώνες και μαζεύει ελιές μαζί με τους εργάτες: «Μπορείς να μου πεις τι στο καλό κάνει; Τι θέλει να δείξει με αυτή την κίνησή της; Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτώ και να το ξέρετε», λέει στον Μάνο κι αυτός το μεταφέρει στον Ισίδωρο: «Πατέρα σε παρακαλώ, δεν λες κάτι στην Αμαλία; Η Αθηνά έχει γίνει τούρμπο που τη βλέπει να μαζεύει ελιές με τους εργάτες», του τονίζει, αλλά εκείνος έχει αντίθετη άποψη: «Δεν καταλαβαίνω. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι κακό η πρωτοβουλία αυτή της Αμαλίας», του απαντάει.

Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων πηγαίνει για πρώτη φορά η Αριάδνη και γνωρίζει τους συγγενείς της, ενώ η Ιουλία παραμένει ακόμα στο περιθώριο. Την ίδια ώρα η Ασπασία δείχνει να είναι απόλυτα προσκολλημένη στον Ορέστη, τον οποίο θέλει να δει μαζί με τη Δήμητρα. Λίγο αργότερα η Μαρίνα, με αφορμή τα χατίρια που κάνει η Αμαλία στη μικρή Αγγελική, γίνεται έξαλλη και έρχεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της: «Σου απαγορεύω να παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την ανατροφή του παιδιού μου», της λέει αυστηρά. Τέλος, η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος στο παιδί του.