Έρωτας Φυγάς (1/12): Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Open

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (1/12): Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής, "Έρωτας Φυγάς", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και έχει καθηλώσει το κοινό από την περυσινή σεζόν (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε στο χθεσινό επεισόδιο). Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την Αλεξάνδρα και το Μάρκο να το "σκάνε" μαζί μακριά από όλους κι από όλα μαζί με τα παιδιά τους.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, της σειράς "Έρωτας Φυγάς" του Open;

Επεισόδιο 61

Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. «Δεν το πιστεύω ότι φτάνει η στιγμή που θα σε κρατάω στην αγκαλιά μου και κανείς δεν θα μπορεί πια να σε πάρει από εμένα. Είναι έτοιμη για την καινούρια μας ζωή;», λέει στην Αλεξάνδρα. «Πανέτοιμη», του απαντάει εκείνη. Ωστόσο η Νότα τους βλέπει και δεν χάνει καιρό. «Θα σας δείξω εγώ», φωνάζει κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα! Εν τω μεταξύ ο Μίμης, που λίγο νωρίτερα έχει δεχτεί χτύπημα κι εκείνος από τη Νότα, συνέρχεται από την επίθεσή της και επιχειρεί να την εμποδίσει. Εκείνη, για να του ξεφύγει, δεν διστάζει και τον δολοφονεί με τ’ όπλο του Μάρκου…

Τον Μάρτιο το φινάλε του «Έρωτα Φυγά»

Έρωτας Φυγάς

Παρά τις πρώτες αναφορές που έκαναν λόγο για ξαφνικό τέλος στη σειρά, ίσως και λίγο μετά τις γιορτές, τελικά δόθηκε παράταση από την πλευρά του καναλιού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τον Μάρτιο θα πέσει οριστικά το φινάλε στον «Έρωτα Φυγά», ώστε να γίνουν ομαλά οι αλλαγές στο σενάριο το επόμενο διάστημα και να υπάρξει μία υποτυπώδης ολοκλήρωση στις ιστορίες των ηρώων, που πάντως ήδη πρόκειται να μεταβληθούν σημαντικά συγκριτικά με το αρχικό πλάνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα στα γυρίσματα ήταν «βαρύ» τις προηγούμενες ημέρες, με αρκετούς ηθοποιούς να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους για τις συγκεκριμένες εξελίξεις καθώς και για την τύχη αυτού του σίριαλ που κατά γενική ομολογία δεν την άξιζε. «Χωρίς λόγο» ήταν οι λέξεις που ακούγονταν περισσότερο, και που επανέλαβε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε ανάρτησή της.

Μιλώντας για τις διαδικτυακές αντιδράσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίσθημα επικρατεί και στο Χ (πρώην twitter) όπου αρκετοί χρήστες αποχαιρετούν με αγάπη τον «Έρωτα Φυγά» και τους πρωταγωνιστές που αγάπησαν. Πέρα από τις ερμηνείες και τη γενικότερη δουλειά που έγινε, οι πιο ενημερωμένοι δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και ότι τα νούμερα τηλεθέασης σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτό το πρόωρο φινάλε.