Σασμός: Από ''φουρτούνα'' θα καταλήξει σε φλογερό έρωτα - Ο άντρας που κλέβει την καρδιά της Στέλλας!

Δεν φαντάζεστε ποιος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Η Στέλλα είναι πρόσωπο από την αγαπημένη τηλεοπτική Σασμός, που έχουμε δει να περνάει από στάδια σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, καθώς έχει αγαπήσει βαθιά, ωστόσο κανένας έρωτάς της, δεν είχε καλό τέλος.

Μετά τα τόσα ''χαστούκια'' στο ερωτικό κομμάτι, έρχεται μια καλή περίοδος για τη Στέλλα. Η αποκάλυψη ήρθε το Σάββατο 2/3 μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με την Ευγενία Σαμαρά να αναφέρεται στον άντρα, που θα κλέψει την καρδιά της Στέλλας.

Ο άντρας αυτός λοιπόν δεν είναι κάποιος από το καστ, που μέχρι τώρα έχουμε δει, καθώς ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του Alpha (δείτε εδώ).

O άνδρας που θα έρθει στη ζωή της Στέλλας στο Σασμό

«Είναι ο επίλογος της σειράς, θα δούμε αν θα είναι. Θα τελειώσει αυτή η ιστορία, λογικά θα έρθει και ο Σασμός, που τόσο περιμένουμε. Πολύ αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή της Στέλλας, έρχονται νέες αφίξεις.

Το κορίτσι πέρασε δύσκολα στην ερωτική της ζωή, όπως όλοι αλλά τώρα θα έρθει ένας άντρας στη ζωή της, έρχεται ένας εισαγγελέας, πολύ αυστηρός τον οποίο τον μισεί. Πολύς καβγάς. Γνωρίζονται επεισοδιακά αυτός είναι ένας πολύ άνθρωπος της λογικής και η παρασύρεται από το συναίσθημα. Θα είναι πολύ τίμιος, αλλά πολύ killer.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα κάνει τον εισαγγελέα. Ξεκινήσαμε, κάναμε κάποια γυρίσματα και είναι πολύ ψαρωτικός. Δεν υπάρχει από την αρχή κάτι ερωτικό, στην αρχή έχουν πολλά νεύρα. Είναι σε κόντρα, μετά θα περάσει η ιστορία, θα έρθουν διάφορες υποθέσεις, που θα τους φέρουν ίσως πιο κοντά; Δεν ξέρω...ιδέες ρίχνω!», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Ποια είναι η πρώτη σκηνή που θα δούμε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο "Σασμό";

Τι και αν είπε η Εύα να μην κάνει καμία κίνηση εναντίον του Μαθιού μέχρι να σιγουρευτούν πως όντως είναι δολοφόνος; Εκείνος πήρε τον μόνο στα χέρια του και κατέληξε στο κρατητήριο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός του ALPHA.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Γιατί στον Σασμό, θα συλληφθούν Αντρέας και Τηλέμαχος

Από τη στιγμή που -όπως θα δούμε- ο Μαθιός Σταματάκης θα πάει και θα παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες, η οικογένεια δηλαδή του Λάζαρου, θα αρχίσουν να οργανώνουν σχέδιο εξόντωσης του πρώτου. Συγκεκριμένα, θα πουν στον Γιάννο, να αναλάβει τον εξ΄ αποστάσεως πυροβολισμό του Μαθιού με τουφέκι, την ώρα που αυτός θα βγαίνει από το κρατητήριο. Οι τέσσερις άνδρες θα έχουν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους, όμως ο Αντρέας συνεχώς θα αντιδρά καθώς δεν θα εμπιστεύεται τον Γιάννο.

Ο τελευταίος πάντως όταν λάβει τη πληροφορία για το πότε βγαίνει ο Μαθιός από τη φυλακή, θα κρυφτεί σε μια τοποθεσία απέναντι από το τμήμα και θα ρίξει εναντίον του Σταματάκη δίχως έλεος. Για κακή του τύχη όμως, η σφαίρα θα βρει στην πλάτη την Ντίνα, η οποία θα ακούσει τον θόρυβο και θα σπεύσει να μπει μπροστά στον Μαθιό για να τον σώσει. Η αστυνόμος δεν θα κινδυνεύσει, όμως από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα και την παρέα του, αφού είναι τα πρώτα πρόσωπα που θα μπουν στο στόχαστρο των αρχών για την δολοφονική επίθεση.

Σασμός Αντρέας Τηλέμαχος

Όταν ο Αντρέας, συνάντησε τον Χρήστο Γιακωβάκη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)

Παρόλο που τα αδέλφια Βρουλάκη, θα έχουν άλλοθι καθώς είχαν φροντίσει τη μέρα της επίθεσης να μείνουν στο ξενοδοχείο, ο Μύρωνας πηγαίνει και τους συλλαμβάνει παρά τις αντιδράσεις. Αρχικά τους πηγαίνει στον Αντώνη, ο οποίος και θα πει στον Αντρέα: «Τέρμα οι ευγένειες, Βρουλάκη. Χτύπησες αστυνομικό και δεν θα περάσει έτσι αυτό. Ξέρω όμως τις προθέσεις σου και σε προειδοποιώ. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου βγάλτο γιατί θα σε χώσω τόσο βαθιά στη φυλακή που δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στον Σασμό με την εγκυμονούσα Βασιλική! «Γιατί το έκανες αυτό καρδιά μου;» - Μαυροφοριέται ξανά ο Μαθιός

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Αντρέας, ο Μύρωνας θα μπει στο γραφείο του Αντώνη για να πάρει τα δυο αδέλφια και να τα μεταφέρει στο γραφείο του Χρήστου Γιακωβάκη, του νέου εισαγγελέα. «Απ' ότι βλέπω, έχετε πλούσιο βιογραφικό. Η δράση σας ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία των 17 ετών, όταν επιτεθήκατε στον Ιωσήφ Σταματάκη με όπλο. Η φήμη σας ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Είδα ότι έχετε και έφεση στις εμπρηστικές επιθέσεις», θα πει μεταξύ άλλων στον Αντρέα που θα του αναιρεί κάθε λέξη. Και θα ολοκληρώσει τον λόγο του, αποκαλύπτοντάς τους ότι ένας από τους συνεργάτες τους, ομολόγησε.

Ο Τηλέμαχος θα καρφωθεί και θα ρωτήσει ποιος ήταν αυτός που τους πρόδωσε, όμως ο Αντρέας προσπαθώντας να καλύψει τον αδελφό του θα τονίσει: «Ποιος συνεργάτης μας; Δεν έχουμε συνεργάτες εμείς. Δεν έχουμε κάνει κάτι, είμαστε αθώοι, δεν έχουμε να ομολογήσουμε πράμα». Ο Χρήστος όμως ατάραχος θα τους πει: «Θα σας αφήσω να το σκεφτείτε. Κάπου που να έχετε χρόνο, να φρεσκάρετε τη μνήμη σας», και καλεί τον Μύρωνα για να τους οδηγήσει στο κρατητήριο όπου και θα μείνουν για αρκετό καιρό.