Η Παραλία (4/12): Ο Γράντος στα χνάρια της ανακάλυψης του πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία (4/12): Ο Γράντος στα χνάρια της ανακάλυψης του πατέρα του

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στην καθημερινή κοινωνική σειρά εποχής "Η Παραλία", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, θα είναι και σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε, ότι ο Γράντος συνεχίζει να ερευνά για την ταυτότητα του πατέρα του (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, της κοινωνικής σειράς εποχής, "Η Παραλία" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 57

Η άδεια για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη δεν προχωράει και ο ίδιος έρχεται πια αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια. Παράλληλα, ο Μαρκ οργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι στο «Mermaid», με καλεσμένους όλο το χωριό και τους χίπηδες για να γιορτάσουν. Στο μεταξύ, ο Γράντος αναρωτιέται όλο και περισσότερο για την καταγωγή του και πιέζει τον παπα-Νικόλα να μάθει για τον πραγματικό του πατέρα. «Λύτρωσε με από τον πόνο που νιώθω. Πες μου ποιος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο. Βοήθησε με να ζήσω», θα του πει αλλά εκείνος, τρομοκρατημένος αποφασίζει να μην του μιλήσει. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, της σειρά "Η Παραλία";

Επεισόδιο 58

Ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με καινούριες προκλήσεις που αφορούν το κρυφό παρελθόν του. Η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας στην Υπατία δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους, καθώς πλέον όλες οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργήσει μαζί, τίθενται υπό αμφισβήτηση. Στο μεταξύ, ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει δυσκολίες σχετικά με την επίλυση του φόνου της Ρηνιώς.