Σασμός: «Δε θα αντικαταστήσει τον Νικηφόρο μας!» - Η απόφαση του Μαθιού και της Βασιλικής για το μωρό που έχει στην κοιλιά της

«Αυτό το μωράκι δε θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Δε θα αντικαταστήσει τον Νικηφόρο μας!» - Η απόφαση του Μαθιού και της Βασιλικής για το μωρό που έχει στην κοιλιά της

Από την πίκρα στην απρόσμενη χαρά είδαμε να περνάει η ζωή της Βασιλικής στο Σασμό με την ίδια να μαθαίνει, πως είναι έγκυος στο παιδί του Μαθιού λίγο μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου, που της κόστισε ανεπανόρθωτα.

Η ίδια δεν είχε ιδέα για τα ευχάριστα, ούτε και ο Μαθιός με τον τελευταίο να πέφτει από τα σύννεφα μαθαίνοντας, πως θα αποκτήσει παιδί με τη γυναίκα της ζωής του (δείτε εδώ την συγκινητική σκηνή της ανακοίνωσης).

Η συγκίνηση του Μαθιού και της Βασιλικής για το παιδί που περιμένουν

Η Καλλιόπη από τη μεριά της τόνισε, πως το μωρό αυτό είναι ένα σημάδι και μάλιστα το στέλνει ο Νικηφόρος. Μαθιός και Βασιλική τη Δευτέρα 4/12 στο νέο επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε - παρά το πένθος τους - να ζουν ξανά στιγμές ευτυχίας και έρωτα!

Τρίτη 5/12 Επεισόδιο 41

Ο θάνατος του Λάζαρου αρχίζει να διαδίδεται στο χωριό προκαλώντας αγωνία για την επόμενη μέρα που ξημερώνει. Ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο. Η Καλλιόπη με τη σειρά της, δέχεται επισκέψεις που θα την φέρουν σε αμηχανία για τον φόνο του Λάζαρου, ενώ την ίδια στιγμή η σχέση της Αργυρώς με του Αστέρη ετοιμάζεται να δοκιμαστεί με τον χειρότερο τρόπο αφού εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί την ενοχή του αδελφού του απέναντι στον θάνατο του Στεφανή.

Δείτε επίσης: Το ''στραβοπάτημα'' του Γιώργου μετά τον χωρισμό με τη Θεοδώρα - Έρχεται μεγάλη συμφορά!