Γη της Ελιάς: Η Ιουλία φεύγει από την Μάνη και αφήνει τον Στάθη... σύξυλο!

Ποιοι τη βοηθούν να εγκατασταθεί στην Αθήνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Ιουλία φεύγει από την Μάνη και αφήνει τον Στάθη... σύξυλο!

Μεγάλη έκπληξη έφερε η ανακοίνωση της Ιουλίας την προηγούμενη εβδομάδα ότι περιμένει παιδί, και ότι πατέρας θα είναι ο Στάθης. Παρότι αυτή η εγκυμοσύνη θεωρητικά θα ήταν μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον χαρακτήρα που υποδύεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου, τελικά δεν θα εξελιχθεί όπως όλοι φαντάζονταν αφού μέχρι να φτάσει στον τερματισμό θα υπάρξουν πολλά εμπόδια...

Στο youweekly.gr επανερχόμαστε με ένα δυνατό spoiler για τη «Γη της Ελιάς» του MEGA, που θέλει την Ιουλία να φεύγει από την Μάνη, αφήνοντας πίσω της τον Στάθη και την υπόλοιπη ζωή της για να μετακομίσει στην Αθήνα. Πώς θα επηρεάσει αυτή η απόφαση τη σχέση τους; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν πρόκειται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη και η αγάπη που έχουν μεταξύ τους, ωστόσο υπάρχουν άλλοι παράγοντες στη μέση.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο Ορέστη-Κουράκου για τα μάτια της Δήμητρας

Πασχάλης Τσαρούχας Αντιγόνη Κουλουκάκου

Κρατάει το παιδί η Ιουλία, μακριά απ' όλους

Στάθης και Ιουλία έχουν αποφασίσει ότι θα είναι μαζί σαν άνθρωποι, θα αναλάβουν από κοινού την ανατροφή του παιδιού τους, ενώ ο χαρακτήρας του Πασχάλη Τσαρούχα θα το αναγνωρίσει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά... στεφάνι δεν πρόκειται να βάλουν. Η τελευταία επιλογή είναι που αναστατώνει την τοπική κοινωνία, αφού από τη μία τα κουτσομπολιά και από την άλλη οι «κατάρες» της Αρετής δεν θα την αφήσουν σε ησυχία, όταν πλέον η κοιλιά της θα αρχίσει να φαίνεται.

Προκειμένου να αποφύγει όλα αυτά, αλλά και μετά από έναν σύντομο τσακωμό με τον Στάθη, η Ιουλία παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, στο σπίτι που έχουν δει να διατηρεί η οικογένεια Βρεττάκου στην Κηφισιά. Σε αυτή την απόφαση θα την στηρίξουν ο αδερφός της, ο Ισίδωρος, καθώς και ο Στάθης που θα την βοηθήσει με την μετακόμιση, ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να είναι ξανά μαζί στην Μάνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η πρόθεση είναι να δούμε όλη την πορεία της εγκυμοσύνης του χαρακτήρα της Αντιγόνης Κουλουκάκου, και να ολοκληρωθεί με επιτυχία.