Οι Πανθέοι (5/12): Η Μάρμω ανακοινώνει στον Κίτσο ποιανού είναι το παιδί που περιμένει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (5/12): Η Μάρμω ανακοινώνει στον Κίτσο ποιανού είναι το παιδί που περιμένει

Στο σημερινό επεισόδιο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, της σειράς "Οι Πανθέοι", που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ, οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές και θα φέρουν τα πάνω κάτω, αφού θα δούμε πολλές εντάσεις, και τη Μάρμω να ανακοινώνει στον Κίτσο τον πατέρα του παιδιού της (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, της σειράς "Οι Πανθέοι" του ΣΚΑΪ;

Επεισόδιο 48

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας έρχεται σε ευθεία ρήξη με τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη που τόσο καιρό γνώριζαν την αλήθεια για εκείνον και του κρατούσαν μυστικό πως δεν είναι γιος του πατέρα τους. Η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι το παιδί είναι δικό του, αλλά εκείνος δεν μοιάζει έτοιμος για μια τόσο μεγάλη ευθύνη, ενώ εκείνη ψάχνει απεγνωσμένα για μια λύση στο δράμα που της έφερε η ζωή.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, της σειράς "Οι Πανθέοι";

Επεισόδιο 49

5 μήνες μετά. Η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Νίνα και ο Λουκάς έχουν εντάξει πλέον τον Σπίρτο στη ζωή τους και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον υιοθετήσουν. Ο έγγαμος βίος αποδεικνύεται δύσκολος, τόσο για τη Λιάνα που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της όσο και για τη Θάλεια που ο πεθερός της, ο Χρυσίνας, δεν σταματάει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει.