Η Μάγισσα (6/12): «Θα την σφάξω με τα ίδια μου τα χέρια» - Η Μεταξία σκοτώνει την Δαμιανή;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (6/12): «Θα την σφάξω με τα ίδια μου τα χέρια» - Η Μεταξία σκοτώνει την Δαμιανή;

Στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, ο Μιχαήλ τα βρίσκει ξανά με την Δαμιανή, ενώ η Κερασίνα τσακώνεται με τον Τζανή για την Μεταξία. Από την άλλη στο επίκεντρο των υποψιών για το θάνατο του μωρού, έρχεται ο πραγματικός δολοφόνος.

Οι σημερινές 6/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 34

Κι ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή και οι δυο τους κοιμούνται ξανά μαζί μετά από καιρό, την ίδια ώρα η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα λόγω της Μεταξίας. «Συναντιέσαι κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού σου; Μην το αρνηθείς! Σας είδα», του λέει και εκείνος προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα. Ομως, της προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό: «Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου! Σας είδα, Τζανή!

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί την υποστήριξες με τόση θέρμη όταν ο αδελφός σου δηλητηριάστηκε». Ο Τζανής επιμένει: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας». Η Κερασίνα δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει ο άντρας της, ενώ και η Ρηνιώ που το μαθαίνει παθαίνει σοκ και αποφασίζει να το ψάξει και η ίδια για να δει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Στο μεταξύ, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της: Την Πολυξένη!

Δείτε επίσης: Τέλος «Η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί ενώ «χτύπησε» σε νούμερα τηλεθέασης τον Σασμό

Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!

Μεγάλη βόμβα θα σκάσει σε επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 καθώς θα αποκαλυφθεί πως η Θεοφανώ είναι η ετεροθαλής μικρή αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη. Το περιοδικό TV24 αποκαλύπτει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια που θα προκαλέσει πανικό!

Όπως είχαμε δει σε πρώτα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα», η μητέρα της Θεοφανώς, η Αναχίτ, κρυβόταν σε σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό τόσο στην ίδια όσο και στο νεογέννητο μωρό της. Η Αγάθη μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία και μάλιστα είχαν σοκαριστεί όταν είδαν τα νεκρά πουλιά γύρω από το βρέφος. Η Θεοφανώ που έμαθε τη σοκαριστική αλήθεια για τη μητέρα της, θέλησε πάση θυσία να μάθει ποιος ήθελε να της κάνει κακό και γιατί! Ενα όραμα της αποκαλύπτει τους Γερακάρηδες και τότε εκείνη καταλαβαίνει πως η εν λόγω οικογένεια κρύβεται πίσω από τον θάνατό της. Ομως, το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Για ποιο λόγο ήθελαν οι Γερακάρηδες να βγάλουν από τη μέση την Αναχίτ;

Όπως είδαμε σε πρόσφατα επεισόδιο, ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια τού πατέρα τού Σπήλιου, βρίσκει περίεργα κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της. Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισα του ζήτησε. Αυτές οι λεπτομέρειες βάζουν σε σκέψη τον Μισέλ, ενώ με τον ερχομό της Κυπριανής στον πύργο των Λασκαραίων θα βγουν και πολλές αλήθειες στο φως. Μια από αυτές θα είναι και η αποκάλυψη πως ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη μάγισσα Αναχίτ και μάλιστα εκείνη γέννησε και το παιδί του, καρπό του παράνομου έρωτά τους! Κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε αυτό το παιδί και ούτε πως είναι η ίδια η Θεοφανώ!

Η Μάγισσα: Απίστευτο - Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!

Η Κυπριανή μαθαίνοντας την απιστία του άντρα της, αλλά και τη γέννηση του νόθου παιδιού του, τρελαίνεται από ζήλια και βάζει τον Σκλαβούνο να βρει την Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει. Και μπορεί το μωρό να σώθηκε από την Αγάθη, όμως την ίδια τύχη δεν είχε και η Αναχίτ. Η απογοήτευση αυτή της Κυπριανής για τον άντρα της ήταν και ο λόγος που την έκανε να φορέσει για λίγο καιρό μαύρα μετά τον θάνατό του, αλλά και να συνάψει νέο δεσμό και να παντρευτεί με τον Σκλαβούνο, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια είχαν μόνο φιλικές σχέσεις. Ο Σπήλιος που δεν γνωρίζει για το παρελθόν της οικογένειάς του, πιστεύει πως η μητέρα του τον ντρόπιασε με τις πράξεις της και τη διώχνει. Ομως, ο ερχομός της τώρα, για να τον γλιτώσει από τη μανία των Τούρκων, θα κάνουν μάνα και γιο να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν όταν ο Σπήλιος μάθει πως έχει μια ακόμα αδελφή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως αυτή είναι η Θεοφανώ, το δουλικό των Λασκαραίων, όπως την αποκαλεί ο ίδιος. Η ύπαρξη ενός ακόμα αδελφού τον κάνει να κινήσει γη και ουρανό για τον εντοπισμό του. Μέχρι να φτάσει στη Θεοφανώ, όμως, θα περάσει μεγάλο διάστημα και όταν αυτό γίνει θα αλλάξουν όλες οι ισορροπίες. Η Θεοφανώ θα είναι πια μια Γερακάρη και αυτό θα την κάνει να φύγει από τον πύργο των Λασκαραίων, αλλά και να απομακρυνθεί από τον Μάρκο. Ή μήπως η εξέλιξη αυτή θα τους κάνει να μπορέσουν επιτέλους να απολαύσουν τον έρωτά τους αφού θα ανήκουν πια στην ίδια κοινωνική θέση; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Από την Γιάννα Παπανικολάου