Σασμός (6/12): «Να τον καταδώσεις!» - «Δεν μπορώ! Κάνε το εσύ»! Σε τεντωμένο σκοινί η σχέση Αργυρώς και Αστέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/12): «Να τον καταδώσεις!» - «Δεν μπορώ! Κάνε το εσύ»! Σε τεντωμένο σκοινί η σχέση Αργυρώς και Αστέρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς Σασμός που φέτος προβάλλεται για τρίτη σεζόν στον ALPHA. Η σχέση Αργυρώς και Αστέρης βρίσκεται σε τεντωμένο σκηνή, μετά την ανακάλυψη της πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 42

Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λάζαρου που ζητάνε την τιμωρία του φονιά, παρότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα. Στο μεταξύ, η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, σκιάζεται από αυτό το γεγονός και η Βασιλική για να γλιτώσει τον Μαθιό, σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί. Μόνο που ο Μαθιός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τη γυναίκα του στην κατάσταση της να περάσει την κακή αυτή εμπειρία.

Δείτε επίσης: Το ''στραβοπάτημα'' του Γιώργου μετά τον χωρισμό με τη Θεοδώρα - Έρχεται μεγάλη συμφορά!

Επεισόδιο 43

Παράλληλα, η Εύα είναι αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδερφού της, απειλεί να δώσει τα στοιχεία που καίνε τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή και έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Παύλο που την απειλεί με τη σειρά του, ότι θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα. «Λάθος ανθρώπους έχεις βάλει στο στόχαστρο σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι σου λέει ο Αντρέας και σου έχει φουσκώσει τα μυαλά πάντως, ο Μαθιός είναι σωστός απέναντι σε όλους. Ο αδελφός σου είναι αυτός που είχε κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην Κρήτη και καλό θα ήταν να ρωτούσες για εκείνον. Αν συνεχίσεις να κατηγορείς τον Μαθιό, εγώ θα είμαι εκείνος που θα φροντίσει να μάθει όλη η Ανω Ποριά από που κρατάει η σκούφια σου και ξέρεις ότι εγώ δεν αστειεύομαι. Πρόσεχε λοιπόν την πορεία σου», θα της τονίσει και θα φύγει. Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία και τρομοκρατείται. Η Στέλλα και η Θοδώρα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση σε έξοδό τους, που θα τις αναστατώσει και ειδικά την τελευταία θα την βάλει σε δεύτερες σκέψεις.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. «Είναι δολοφόνος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον καλύπτεις, τόσους μήνες. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει συνένοχος του; Ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, αν η Βασιλική περνούσε άσχημα μαζί του, η αστυνομία ήταν εκείνη που έπρεπε να επιληφθεί του θέματος και όχι ο ίδιος», θα του πει. «Προσπάθησε να με καταλάβεις. Δεν τον συγχωρώ γι' αυτό που έχει κάνει, απλά τον έχω καταλάβει. Τόσους μήνες τον είχα σε απόσταση και τώρα καταλαβαίνεις τον λόγο. Και εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα Αργυρώ μου, αν ήξερα πως η ζωή σου κρέμεται από μια κλωστή. Δεν θα σε άφηνα να πονάς. Δεν είναι δολοφόνος ο αδελφός μου», της λέει. Στο τέλος της τονίζει πως αν δεν ήταν ο Μαθιός, η Βασιλική τώρα θα ήταν νεκρή καθώς είχε αποφασίσει να βάλει ένα τέλος στην ζωή της. Λίγες ώρες αργότερα, η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στην Ανω Ποριά.