Η Παραλία (6/12): Ο Χάρι εξομολογείται τα πάντα για το παρελθόν του στην Υπατία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία (6/12): Ο Χάρι εξομολογείται τα πάντα για το παρελθόν του στην Υπατία

Σοκαριστικές θα είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις, στην καθημερινή κοινωνική σειρά εποχής "Η Παραλία", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Σαφέστερα, ο Χάρι θα μιλήσει για την κρυφή του ταυτότητα και το παρελθόν του στην Υπατία, κάτι που θα φέρει πολλές αναταραχές και θα αλλάξει τις ισορροπίες (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, της σειράς, "Η Παραλία" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 59

Τα νέα που μαθαίνει ο Χάρι τον τσακίζουν ψυχολογικά και τον οδηγούν να ανοίξει την καρδιά του στην Υπατία. Έπειτα από αυτή την εξομολόγηση, η Υπατία αποφασίζει να τον στηρίξει και φυσικά να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

Η Παραλία ΕΡΤ

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, της σειρά "Η Παραλία" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 60

Η ζωή τους όμως, μακριά από το νησί δεν θα είναι εύκολη. Για την ακρίβεια θα διαταραχθεί από ένα ατυχές συμβάν, ανατρέποντας τα δεδομένα της σχέσης τους. «Υποσχέσου μου ότι θα μείνεις στο πλευρό μου ότι και να γίνει. Είναι το μόνο που θα με κάνει να συνεχίσω τον αγώνα μου», θα της πει. Τα προβλήματα και οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν επηρεάζουν τις προσωπικές τους ζωές και θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Παράλληλα, στα Μάταλα, η Κερασία αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να κυνηγήσει τα όνειρά της ξεκινώντας μαθήματα ραπτικής. Ωστόσο, ο Νικήτας, έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα αποπροσανατολισμού που βίωσε, αποφασίζει να επισκεφτεί τους γιατρούς του Ηρακλείου και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας του.