Η γη της ελιάς (7/12): Νέο σκάνδαλο στη Μάνη - Την κερατώνει επανειλημμένα χωρίς δισταγμό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (7/12): Νέο σκάνδαλο στη Μάνη - Την κερατώνει επανειλημμένα χωρίς δισταγμό

Για ακόμη μια φορά η σχέση Άννας με Πότη περνάει κρίση, όπως θα δούμε στο σημερινό 7/12 επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς που παίζει στο MEGA. Από την άλλη η σχέση Κουράκου - Δήμητρας φανερώνεται, ενώ η Ειρήνη έρχεται σε σύγκρουση με την Ασπασία, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 63

Η Αννα δέχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση να πάει να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο, αλλά αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στον Πότη: «Τι λες κορωνίτσα μου; ούτε να το σκέφτεσαι», της λέει. Ωστόσο, η Αννα σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση να γίνει τραγουδίστρια στο μπουζουξίδικο και ο Πότης με τον Αποστόλη προσπαθούν με κάθε τρόπο να την αποτρέψουν.

Η Ειρήνη μαλώνει άσχημα με την Ασπασία μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη: «Καλά σου κάνει και απορώ πως το δέχτηκε», της λέει. Παράλληλα η σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας σιγά-σιγά αποκαλύπτεται, ενώ ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος του για την Αριάδνη και απιστεί, όμως οι τύψεις δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δεν θέλω να σας δώσω πολλές ελπίδες» - Μπαίνει στην εντατική με ρήξη ανευρύσματος

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Μάνο και τον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος: «Είμαι έγκυος από τον Στάθη, αλλά μέχρι να γεννήσω θα φύγω από εδώ», τους λέει. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Αριάδνης και η αντίδρασή της είναι εκρηκτική. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς χωρίζει τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να την παρηγορήσει.

Λίγο αργότερα η Ασπασία αποφασισμένη πηγαίνει στον Λυκούργο: «Θέλω να αναλάβεις να μου βγάλεις το διαζύγιο με τον Δημοσθένη, σε παρακαλώ», του λέει, ενώ πετυχαίνοντας τη Δήμητρα στον δρόμο την κάνει να νιώσει πολύ άσχημα που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη. Σε μια στιγμή παροξυσμού, η Αριάδνη πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της μιλάει πολύ σκληρά.