Έρωτας Φυγάς (7/12): Εικόνες σοκ απόψε - Βρίσκουν το πτώμα του θαμμένο κάτω από χόρτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (7/12): Εικόνες σοκ απόψε - Βρίσκουν το πτώμα του θαμμένο κάτω από χόρτα

Η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου όπως θα δούμε στο σημερινό 7/12 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, κλονίζεται στον απόηχο των προηγούμενων γεγονότων και της φυγής του με την Αλεξάνδρα, χωρίς ωστόσο να έχει το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 65

«Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να αναλογιστείς καμία συνέπεια. Διαλύεις του πάντες και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να είσαι με την Αλεξάνδρα χωρίς να αναλογιστείς το κόστος για κανένα», του λέει. Ομως, ο Μάρκος δεν αντέχει μια ακόμη επίπληξη αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσονα ώστε να μην μετακομίσουν στο εξωτερικό.

«Εδώ είναι η ζωή μας, το σπίτι μας. Πώς θα ζήσουμε σε μια ξένη χώρα;», αναρωτιέται, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. «Να μείνουμε γιατί; Για να συνεχίσεις να βλέπεις τον εραστή σου και να το ξανασκάσετε; Θα φύγουμε μαζί με τα παιδιά μας και δεν θα ξαναγυρίσουμε στο Κιάρι. Πάει και τελείωσε», της φωνάζει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: O Ιάσονας καταστρέφεται - Σοκ με το άνοιγμα της διαθήκης της Μαργέτας

Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία που παρατηρεί την συμπεριφορά του. «Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Δεν μπορείς να της φέρεσαι σαν να είναι κτήμα σου. Αν δεν αλλάζεις, αν δεν μαλακώσεις θα χάσεις όχι μόνο την Αλεξάνδρα αλλά και εμένα», τον προειδοποιεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Χαρά πολεμά με τον τρόπο της τον Ανδρέα, ενώ η Νάντια φαίνεται να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Δεν θα μπορέσω να ξεφύγω ποτέ από εκείνον. Ας το πάρω απόφαση. Λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς ήταν και πέρασαν», μονολογεί και είναι σίγουρη ότι την περιμένουν τα χειρότερα. Ο Στρατής με τη σειρά του προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα του Μίμη ενώ αποκαλύπτεται η μυστηριώδης γυναίκα που συνεργάζεται ο Φάνης και το σχέδιο που έχουν στα σκαριά.