Η γη της ελιάς (8/12): «Είσαι ο λόγος που φοβάμαι να κάνω δικά μου παιδιά» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Αριάδνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (8/12): «Είσαι ο λόγος που φοβάμαι να κάνω δικά μου παιδιά» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Αριάδνης

Στο αποψινό 8/12 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και τη Βασιλική ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Πρόκειται για ένα μυστικό που οι δυο τους γνώριζαν από την αρχή, ωστόσο δεν το έλεγαν για να μη δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Επεισόδιο 64

«Λοιπόν κάθεστε; Ο Δημοσθένης δεν είναι ο πραγματικός μου πατέρας. Η μάνα μου με έχει κάνει με άλλον! Χαμός έχει γίνει στο σπίτι. Δεν σας λέω τίποτα. Η μάνα μου έφυγε και ζητάει διαζύγιο», τους λέει και ο Φίλιππος είναι έτοιμος να της πει πως είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Αργότερα, ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η αδελφή του «τραβιέται» με τον Παρασκευά γεγονός που τον εξοργίζει καθώς ο επιστήθιος φίλος του τού είχε κρύψει την επανασύνδεση. Την ίδια στιγμή, η Αννα δέχεται την πρόταση συνεργασίας στο μπουζουξίδικο και ο Πότης διαλύεται ψυχολογικά.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο: «Ακου, πες της ότι δεν θα της δώσω το διαζύγιο στον αιώνα τον άπαντα και κοίτα αν με προκαλέσει και επιμένει, θα ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που δεν τη συμφέρουν καθόλου». Σε μια προσπάθεια να λήξει η παρεξήγησή τους, η Αμαλία επισκέπτεται την Αθηνά και της κάνει ένα όμορφο δώρο.

Να σημειώσουμε πως έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ με την παράνομη σχέση Χρήστου και Αριάδνης να αποκαλύπτεται!

Το τέλος Στάθη - Ιουλίας

Παρότι η Ιουλία τού έχει ανακοινώσει ότι περιμένει το παιδί τους και ότι θα ήθελε να γίνουν μια κανονική οικογένεια, ο Στάθης δεν της αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάει ή ότι δεν θέλει να γίνουν οικογένεια. Απλά ο Στάθης έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο, που δεν είναι άλλο από το να φτάσει κοινωνικά και οικονομικά στο επίπεδο της Ιουλίας.

Ηδη έχει αγοράσει δύο κτήματα και πηγαίνει πολύ καλά. Στόχος του λοιπόν είναι να φτιάξει τις σχέσεις της Ιουλίας με την Αριάδνη, αλλά και να γίνει οικονομικά δυνατός όπως και η Ιουλία, ώστε να μπορούν πλέον να είναι μαζί χωρίς να μειονεκτεί ο ίδιος σε τίποτα. Μάλιστα, το πρώτο βήμα το κάνει όταν αποφασίζει να της δείξει μπροστά σε όλους ότι είναι ο μεγάλος του έρωτας. Την τελευταία μέρα της μετάδοσης της σειράς για το 2023, η Ιουλία κάνει μια ξαφνική εμφάνιση στη μουσική βραδιά του Πότη και της Αννας στο καφενείο. Εκεί ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο νόημα, ξαφνιάζοντας του συγχωριανούς τους.