ALPHA: Αλλαγές για τον Σασμό - Πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο

Η απόφαση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Αλλαγές για τον Σασμό - Πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο

Αλλαγές θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στον ALPHA, όπως αποδεικνύεται από το πρόγραμμα τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, το επόμενο επεισόδιο του Σασμού, δεν θα προβληθεί την Δευτέρα 11/12, όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές.

Τι θα συμβεί με τον Σασμό.

Συγκεκριμένα, το επόμενο επεισόδιο της σειράς, πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 10/11 και μάλιστα ο ALPHA κυκλοφόρησε και το trailer.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 44:

Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται. Εκείνη επιμένει πως δεν πρέπει να καλύπτει τον αδελφό του, πως πρέπει να τον παραδώσει στην αστυνομία γιατί δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένας δολοφόνο, όμως ο Αστέρης αντιδρά. «Μη μου ζητάς να το κάνω αυτό, όχι τώρα που η Βασιλική είναι έγκυος. Τώρα ειδικά τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δεν τους υπερασπίζομαι. Αυτός ήταν ο λόγος που με ώθησε να κάνω πέρα την οικογένειά μου, όμως ο αδελφός μου δεν είναι δολοφόνος. Αναγκάστηκε να το κάνει για να σώσει τη Βασιλική. Λυπάμαι αν δεν μπορείς να το δεις, όμως μη μου ζητάς να διαλέξω ανάμεσα σε εκείνους και σε εσάς. Με έχουν ανάγκη», της εξηγεί, αλλά εκείνη δείχνει να μην καταλαβαίνεις τις προθέσεις του.

Δείτε επίσης: Σε σχέση Σαμαρά & Δαδακαρίδης στον Σασμό - Πως η άσχημη γνωριμία τους θα γίνει έρωτας

Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ η Εύα παρακαλάει τον Αντρέα να προσέξει τις κινήσεις του πριν κάνει οτιδήποτε. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Και ο άνθρωπος αυτός είναι η Εύα, στην οποία ομολογεί: «Δεν θέλω να του καταστρέψω τη ζωή. Αρκετά υπέφερε με εμένα στο πλάι του. Είναι καιρός να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω κι εγώ και θα προχωρήσω». Η Εύα θα τη ρωτήσει αν είναι σίγουρη για την απόφαση που έχει πάρει και πόσο θα πονέσει όταν τον δει τελικά με άλλη γυναίκα, αλλά η Θοδώρα φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της.
Η νύχτα πέφτει στην Ανω Ποριά και μια δυνατή έκρηξη έρχεται να συνταράξει το χωριό και τη ζωή των κατοίκων του, που δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 11/12 στο επεισόδιο 45

Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες. Η Ντίνα κλονίζεται που ήταν παρούσα και δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη Βασιλική και το παιδί που κουβαλάει. Μάλιστα, θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως όλα βαίνουν καλώς μετά το ισχυρό σοκ του χτυπήματος. Ο Μαθιός θα μείνει πίσω να μετράει τα αποτελέσματα του χτυπήματος, με τον Αντώνη να τον συμβουλεύει να προσέχει. «Αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση, Μαθιό. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Είσαι ο στόχος τους και πρέπει να προσέχεις. Μην ανησυχείς για τη Βασιλική. Εσένα έχουν βάλει στο μάτι. Θα αυξήσω την προστασία σου αλλά θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις στο εξής άσκοπες μετακινήσεις», θα του πει. Η Εύα, από την άλλη, αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Ο Τάσος, που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο και εκείνος γίνεται έξαλλος καθώς πιστεύει ότι η Εύα έχει βαλθεί να τον χωρίσει από την Ντίνα.

Δείτε επίσης: Φινάλε στις 21/12 - Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!

Στο μεταξύ η Βασιλική, που βλέπει τον χρόνο της να φτάνει στο τέλος, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Αντώνη, όμως η Καλλιόπη προσπαθεί να τη σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα. «Καλλιόπη, σου το είπα ξανά πως δεν θα αντέξω να μπει ο Μαθιός στη φυλακή για κάτι που έκανα εγώ. Δεν θα αντέξω και αυτό το χτύπημα της μοίρας μετά τον χαμό του γιου μου. Ασε με να κάνω αυτό που πρέπει», θα επιμείνει, αλλά η πεθερά της δεν θα την αφήσει. «Νύφη μου, άσε τον άντρα σου να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτός είναι ο άντρας του σπιτιού και αυτός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις», της τονίζει και τη σταματάει.

Ομως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ, που ζητά από τον Αστέρη αυτό που κανείς δεν θέλει να ξαναγίνει. Να χωρίσουν. Καμία από τις κουβέντες του Αστέρη δεν πιάνουν τόπο και πλέον αναλαμβάνει η Μαρίνα να μιλήσει στην κόρη της. «Κορίτσι μου, είναι πολύ σκληρό αυτό που του κάνεις. Ο Αστέρης σάς λατρεύει, δεν μπορείς να τον βάλεις σε αυτή τη διαδικασία. Μην του το ζητάς», θα της πει μεταξύ άλλων και η Αργυρώ θα αντιδράσει, αλλά όταν τη ρωτήσει τι σημαντικό έχει συμβεί που την έχει κάνει να τον βάλει να διαλέξει, η κόρη της δεν θα ξέρει τι να πει.