Σασμός (10/12): Η ζωή κανενός δεν θα είναι πια η ίδια... - Ανατινάζουν Βασιλική & Μαθιό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (10/12): Η ζωή κανενός δεν θα είναι πια η ίδια... - Ανατινάζουν Βασιλική & Μαθιό

Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται, όπως θα δούμε στο σημερινό 10/12 επεισόδιο της σειράς Σασμός, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με μεγάλη επιτυχία και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 44

Εκείνη επιμένει πως δεν πρέπει να καλύπτει τον αδελφό του, πως πρέπει να τον παραδώσει στην αστυνομία γιατί δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένας δολοφόνο, όμως ο Αστέρης αντιδρά. «Μη μου ζητάς να το κάνω αυτό, όχι τώρα που η Βασιλική είναι έγκυος. Τώρα ειδικά τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δεν τους υπερασπίζομαι. Αυτός ήταν ο λόγος που με ώθησε να κάνω πέρα την οικογένειά μου, όμως ο αδελφός μου δεν είναι δολοφόνος. Αναγκάστηκε να το κάνει για να σώσει τη Βασιλική. Λυπάμαι αν δεν μπορείς να το δεις, όμως μη μου ζητάς να διαλέξω ανάμεσα σε εκείνους και σε εσάς. Με έχουν ανάγκη», της εξηγεί, αλλά εκείνη δείχνει να μην καταλαβαίνεις τις προθέσεις του.

Δείτε επίσης: Σε σχέση Σαμαρά & Δαδακαρίδης στον Σασμό - Πως η άσχημη γνωριμία τους θα γίνει έρωτας

Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ η Εύα παρακαλάει τον Αντρέα να προσέξει τις κινήσεις του πριν κάνει οτιδήποτε. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Και ο άνθρωπος αυτός είναι η Εύα, στην οποία ομολογεί: «Δεν θέλω να του καταστρέψω τη ζωή. Αρκετά υπέφερε με εμένα στο πλάι του. Είναι καιρός να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω κι εγώ και θα προχωρήσω». Η Εύα θα τη ρωτήσει αν είναι σίγουρη για την απόφαση που έχει πάρει και πόσο θα πονέσει όταν τον δει τελικά με άλλη γυναίκα, αλλά η Θοδώρα φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της.

Η νύχτα πέφτει στην Ανω Ποριά και μια δυνατή έκρηξη έρχεται να συνταράξει το χωριό και τη ζωή των κατοίκων του, που δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.