Νέο πρόσωπο "βόμβα" εισβάλλει στον "Έρωτα Φυγά" - Ποιος ηθοποιός θα ανατρέψει τη ζωή της Μαργέτας και του Στέφανου;

Δεν το περιμέναμε...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νέο πρόσωπο

Πολλές οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό, που αφορούν τη δραματική σειρά εποχής, "Έρωτας Φυγάς", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά και πληροφορίες, που κυκλοφορούν η αγαπημένη σειρά, πρόκειται να τελειώσει πρόωρα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη σειρά, αλλά και ποιες άλλες τηλεοπτικές δουλειές μας αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν).

Βέβαια, μέχρι το φινάλε της η συγκεκριμένη δουλειά, έχει να μας χαρίσει πολλές ακόμα δυνατές συγκινήσεις, με ανατροπές και δυνατές σκηνές. Μάλιστα, όπως έγινε σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, γνωστό μέσα από ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega, ένας νέος ρόλος, πρόκειται να εισβάλει στη σειρά. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, φαίνεται, ότι θα ταράξει τη ζωή του Στέφανου και της Μαργέτας.

Ποιος ηθοποιός "εισβάλλει" στον "Έρωτα Φυγά";

Αν και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ καναλιών και των παραγωγών της σειράς, να δούμε το νέο κύκλο σε νέα συχνότητα, είναι δεδομένο, πως θα τελειώσει σύντομα η προβολή του από το "Ανοιχτό Κανάλι". Παρόλα αυτά, ένας νέος ηθοποιός θα μπει στην πλοκή της ιστορίας και θα φέρει πολλές ανατροπές. Ο χαρακτήρας αυτός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα απειλήσει μέχρι και τη ζωή της Μαργέτας και του Στέφανου, και θα τον υποδυθεί ο Αντώνης Φραγκάκης.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς "Έρωτας Φυγάς", Δευτέρα 11Δεκεμβρίου;

Επεισόδιο 66

Ο Ιάσoνας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος τείνει χείρα βοηθείας για να τον σώσει από την καταστροφή. «Να ξέρεις ότι πάντα μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθειά μου. Ποτέ δεν επιθυμούσα κάτι τέτοιο για σένα και την οικογένειά σου. Και μη σκεφτείς επ’ ουδενί ότι θέλω αντάλλαγμα», του λέει. Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης, από τη μια καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσονα και από την άλλη, σε μια δύσκολη στιγμή, σώζει τη ζωή του Στέφανου, χωρίς εκείνος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να ’χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει. «Δεν θα αφήσω να μου στερήσει κανείς αυτή την ευτυχισμένη στιγμή», μονολογεί.

Η Ουρανία πάλι έρχεται κοντά με τη Γεωργία, όντας συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της. «Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου και όλα να πάνε κατ’ ευχήν. Εγώ θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς», της τονίζει. Την ίδια στιγμή η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετό της και οι προμήθειες τελειώνουν, ενώ η Ελπίδα συνέρχεται. «Τι μου συνέβη;», μουρμουρίζει. Η Αννα είναι στο πλευρό της. «Μανούλα μου, επιτέλους. Πόσο ανησυχήσαμε όλοι», αναφωνεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Φάνης σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του για να πετύχει το σχέδιο της εκδίκησής του. «Τώρα ήρθε η δική μου στιγμή και θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει», είναι τα λόγια του.